12 Ağustos 2011

I'm too sexy for your party. No way i'm disco dancing!*

"Cennet"ten bahsetmeye başlamıştım, ama malum iş hayatı, İstanbul koşturmacası, etkinlikler derken ara planladığımdan daha fazla açılmış oldu. Günlerden cuma olmasının şerefine cennet geceleri ile kaldığım yerden aynen devam edeyim...

Bütün gün güneşlendikten sonra duşunuzu alıp, Adam&Eve Main Restaurant'a indiğiniz zaman, tabağınızdaki leziz yemeklere odaklanmanızı engelleyecek boyutta bir podyumvarilik söz konusu oluyor. Benim bildiğim Rus kadınların çokçok güzel olanlarının bile ya biraz varoş ya da biraz bayağı giyimleri olurdu. Adam&Eve'deki Ruslar ise korkunç paralı ve korkunç zevklilerdi. Yanık tenlerindeki fosforlu pembe elbiseleri, sapsarı saçları, biçimli bacaklardaki minileri ve "ben bir servet değerindeyim" diye bağıran çantaları ile benim bile dikkatimi dağıtıyorladı. Yani balayı çiftleri gitmeden önce bu uzun bacaklı minik ayrıntıyı akıllarının bir kenarına yazsınlar bence :) Gidenler de denize gidiyorum diye plaj çantasıyla gitmesinler, valize en yüksek topuklu ayakkabılarını ve en güzel parti elbiselerini atsınlar. 
Akşam yemeğinin hemen ardından o geceki parti başlıyor. Her gece için ayrı konseptte bir parti tasarlanmış. Çok bilinçli bir gezgin olsaydım tercihimi kesinlikle Paul Van Dyk'ın olduğu haftasonundan yana kullanırdım. 


Cuma gecesi, Bluetooth Bar'da ufak çapta bir Victoria's Secret defilesi yapıldı. Bluetooth Bar'da 96 metre uzunluğunda dünyanın en uzun barı var. Barın iki yanında da uzanıp içkinizi içebileceğiniz bembeyaz yataklar... İçki servisini yapanların ayaklarında da patenler. Böylelikle servis de hem hızlı hem de ayrı bir görsel şölen. Aynen gün içinde havuz ve plajda olduğu gibi limitsiz ücretsiz içki burada da devam ediyor. Yani size bir tek menüden içki seçip beyaz yataklara yayılıp showu izlemek düşüyor :)


İkinci gece, gündüz üzerindeki tahtlarda güneşlendiğimiz iskele bir club havasına büründü. Sahne kuruldu, havai fişekler patlatıldı ve hepimize maytaplar dağıtıldı. Ancak DJ tam benim nefret ettiğim cinsten fazla konuşan, kendince çok komik espriler yaptığını sanan adamlardan biriydi. O yüzden kesinlikle en favori partim bu olmadı. Servis edilen tek kokteylin manidar biçimde sex on the beach olması esprisini ise çok sevdim. 


En son gece ise yine Bluetooth Bar'da Türk Gecesi vardı. Türkçe pop parçaların güzel remixlerine, dansözler eşlik etti. 

 (Sürekli bir sis efekti yayıldığı için fotoğraflar çok net değil, üzgünüm. Ama size genel olarak ortamı anlatmaya yetiyordur diye umuyorum.)
 En iyi kokteyl ödülü almış olan "Go-go Devil" ise tattığım en ilginç kokteyllerden biriydi. Çünkü bu bir rakı kokteyli. İçinde sarı zeybek,safari, kavun şurubu ve limon suyu var.

İzlediğim en çarpıcı şov ise jimnastikçi bir kızın halka ile yaptığı şovdu. Güzel vücutlu çıplakça kızları dans ederken izlemeye alışan bünyeler onlara tepki veremezken, bu kızı herkes çılgınca alkışladı.

Dürüst olmak gerekirse, deniz tatiline giderken beni ilgilendiren en son şeylerden biri oluyor geceler. Bronzlaşmak, yüzmek, güneşin altında buz gibi bir şeyler yudumlayarak kitap veya dergi okumak gibisi yok. Ne de olsa geceleri bütün kış yaşıyoruz İstanbul'da. Ama Adam&Eve'de geceler de 24:00 gibi bitecek, gündüz güneşlenme saatinden çalmayacak şekilde planlanmış. Üstelik hiç yorulmuyorsunuz, dans etmenize bile gerek yok. İçkinizi alıp yayılıyorsunuz ve şovları izliyorsunuz. Bence bu konsept İstanbul'da da tutar. 

*Başlık da çok eski şarkılardan birinden: right said fred - i'm too sexy 

4 yorum:

deniz dedi ki...

ya hersey tamam.hakıkaten guzel yazıyor, yaşıyor, sevimli görünüyosun. fakat sende cidden bi eksik, giyim zevkin! cidden zevksiz bulyorum. 90lardamı yasıyo diyorum cogu kez. dur nolur kızma ama 1 seneden uzun suredır okuyorum senı hep dusundugum bişiydir bu.şaştım kaldım valla

zillosh dedi ki...

Merhaba :)) genellikle tam tersi yonde iltifatlar alirim farkli bi bakis acisi guzel. Ama acikcasi moda hic umrumda degll 90lar veya daha eskisi olabilir ben icinde kendimi mutlu hissettikce herseyi giyenlerdenim trendlerin tamamindan da inatla kacanlardanim :)) sasilacak bir sey yok tamamen zevk meselesi ve bence ne kadar oznel o kadar guzel ;) ama bi parca gorup bu sezene super olur gib somut tavsiyele taparim uyacagima soz veremesem de ;) cesmeden gunesli opucukler ;)

Adsız dedi ki...

aynı fikirdeyim hele bide sattığın kıyafetler yok mu kim alır anlamadım..

zillosh dedi ki...

Aklı olan :))Sonuçta aynı kıyafetler mağazada 2-3 katı fiyatına. Sadece bir-iki kere giyiliyor.

Pinterest'im

Instagram'ım