18 Şubat 2012

En son arzu nesnesi: Bıyık!



Muzicons.com

Hayvanlarda tad almayı ve dokunmayı sağlayan bıyık, erkeklerde ise genellikle siyasi duruşun bir simgesi olarak varlığını sürdürdü. Hitler bıyığı, badem bıyık....  Bıyık erkeklerin en önemli aksusuarı olarak 70'li yıllarda çok moda olarak bir zirve yaşadıktan sonra, kullanımı gittikçe azaldı. Şimdi kahkül gibi bir şey, sevmeyeni de var tapanı da, kendini asla bıyıkla düşünemeyen de bıyıksız olunca kendisini çıplak hisseden de...

Son zamanlarda ise kadınlarda çok moda! Yoo, yoo tabii ki suratın ortasında değil, aksesuarlarda. Her şeyin bıyık desenli olanı daha çok beğeniliyor. Shot bardaklarında, duvarlarda, tırnaklarda, cüzdanlarda, muglarda, t-shirtlarda, kolyelerde, yüzüklerde, kıyafetlerde, kırtasiye malzemelerinde... Bıyık her yerde!











Siz de bıyıklanmak (?!)  isterseniz, Etsy'de arama kısmına "moustache" yazınca yüzlerce çok keyifli seçenek çıkıyor karşınıza. Benim en favorim defterler ve yüzükler!

Yazının başına yerleştirdiğim şarkı: Feist - So Sorry 

Instagram ile inanılmaz güzel şeyler keşfediyorum. Bu yazıdaki fotoların büyük bir kısmı da instagramdan alınmıştır: foto 2: isarav;  foto 3: love_food; foto 4: fashionistalady; foto 5: br4ndi; foto 7: just_a_dreamer; foto 8: dwkiv; foto 10: xohannahfordxo; foto 11: carolinenorager; foto 12: samuelmendez7; foto 13: cherrsherr.

8 yorum:

SvGLove dedi ki...

Biz de dun bi dukkanin (http://www.tiger-stores.it/volantino_febbraio_2012.html?page=1) bu ayki temasinin biyik oldugunu ogrendik;) Oldukca eglendirdi bizi:D

just not found. dedi ki...

tırnak üzerindeki figür ve yüzük çok şık duruyo cidden de, ana tema bıyık ama ilk bakışta öyle hayal etmeyince daha sevimli hissediliyor bence :))

Adsız dedi ki...

hiç bu kadar süre postsuz bırakmazdın bizi,umarım herşey yolundadır.

Adsız dedi ki...

hiç bu kadar süre postsuz bırakmazdın bizi,umarım herşey yolundadır.

Adsız dedi ki...

hiç bu kadar süre postsuz bırakmazdın bizi,umarım herşey yolundadır.

Adsız dedi ki...

artık yeni postuna kavuşsak,bu süper havalarda her şey tam olacak :)

Adsız dedi ki...

artık endişelenmeye başladım umarım iyisindir, gezmelerde, eğlenmelerde ya da yeni bir aşktasındır da ondan ara vermişsindir.

Adsız dedi ki...

waaw yee ! Thshirtteki süper şu fincanların üstündeki olan :D

Pinterest'im

Instagram'ım