10 Ağustos 2010

non-stop 120 saat!


Şu anda bu satırları aç karnına (gün boyu sadece mini çavdarlı hindi ve cevizli elmalı kek yedim) rakı, bira, viski kokteyli ve boom (enerji& jagermeister karışımı) içmiş olarak yazıyorum. Saat 03:09 ve yarın sabah çalışıyorum.

Keyfim nasıl isterse öyle takılırım havalarındaki beni solda sıfır bırakacak kadar spontane ve şahane planlar üreten bir adamla tanıştım. Onun planları + benim her türlü hoşuma giden plana evet diyişim + ikimizin muhteşem arkadaşları + şansımız + alkol derken perşembe gününden beri doğru düzgün hiç uyumadım ama hep hep çok eğlendim.

Perşembe sabahı iş, iş çıkışı Cozy Lounge, üzerine hayal kahvesi, gece 3 saatcik uyku... Cuma sabahı yine iş, hatta Beyoğlu Adliyesi ziyareti, iş çıkışı BiBuçuk'ta yemek, üzerine Çubuklu Hayal Kahvesi'nde Teoman konseri, sabaha kadar alkol ve ev muhabbeti ancak öğlene doğru yatak ve bol molalı az uyku... Cumartesi House Cafe'de geç bir kahvaltı, AFM Budak'ta sinema, sinema çıkışı caddede yürürken gaza gelip Ada'ya gitmece, Sedef Adası'ndaki Ada Club'ta deli gibi eğlence, sahilde bira eşliğinde sabahlamaca... Pazar Büyükada'daki Mado'da kahvaltı, Prenses Koyu'nda akşama kadar yüzme ve güneşlenme üzerine Fıstık Ahmet'in mekanında rakıları devirip canlı müzik ile dağıtma, son defa denize girip, sabaha karşı uyuma... Pazartesi sabahı kalkıp ağır ceza mahkemesindeki stajın bitişi prosedürlerini yerine getirmek için Kadıköy Adliyesi yolunu tutmak, hakimden "çok iyi"lerle dolu bir rapor kapmak, Sun Plaza'ya geri dönmek, Beşiktaş'ta balık pazarındaki bir rakı masasına eşlik etmek, Off Pera'da kadeh tokuşturup, Faces'ta çılgınlar gibi dans etmek... Gece 2:00'de "Yahu ben napıyorum, zaten uykusuzum, aç karnına içip duruyorum. İş günü üstelik!"i hatırlayıp koşa koşa eve gelmek...

Bir sürü anlatılası şey de var malum, ama uyumaya bile zaman yok şimdilik.
En kısa zamanda...
Öperim! :)

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım