26 Mayıs 2011

Kafa nereye biz oraya ;)


07:10 alarm çalmaya başlıyor. Ertele. Ertele. Ertele. Panikle kalk, aceleyle hazırlan, koşa koşa metroya git, saniyede bir saate baka baka ofise gir. Günün en stresli kısmı sabah oluyor benim için.

Geri kalanında acelem de olsa ruh halim keyifli oluyor. Özellikle de hava güneşliyse... Mesela dün vezne kapanmadan adliyeye yetişmek için koşarken, ayaklarımın Bankalar Caddesi'ndeki avizecilerde inatla yavaşladığı anlarda (salonuma avize arıyorum da bu aralar) içimdeki işkolik ve alışverişkolik kadın kapışırken kendimle çok eğlendim.18:30'a kadar egemenlik onda olduğu için işkolik kazandı kavgayı!

Sonra Aşk'tan mesaj geldi, akşam Roxette konserine gidelim mi diye. Geceyi Küçükçiftlik Park'ta Roxette ile geçirdik. Çok keyifli bir konserdi. Her yaştan konser dinleyicisi şu iki efsane Roxette şarkısına avaz avaz eşlik etti: Listen to your heart there's nothing else you can do. (...) It must have been love but I lost it somehow. 

Bu haftasonunu da "Kafa nereye biz oraya" ilan ettik, yarın iş çıkışı çıkıyoruz yola, nereye götürür keyfimiz bizi göreceğiz... Güneş, tatil, keyif var aklımızda ;)

İstanbul'da kalanlar için de bu haftasonu hiç de fena geçmeyeceğe benzer:



Kültür sanat festivalimiz İstancool ikinci senesinde oldukça sıkı bir programla karşımızda.

 27 Mayıs Cuma günü Vakko Fashion Center'da 14:00'te "Cinema in the Age of Marketing" Marco Mueller, Kirsten Dunst ve Nurgul Yesilcay'ı ağırlıyor. Saat 15:00'te Dot oyunlarından aşina olduğumuz Murat Daltaban ve Hakan Gunday "The Impact of Turkish Literature on Theatre" ile yine aynı yerde olacak. Pazar günü 15:00'te Tophane-i Amire'deki Courtney Love'lı "The Artist as A Brand" ile 17:00'deki Murathan Mungan söyleşisi benim dikkatimi çekenlerden.












Kanyon'da Harvey Nichols bu geceki parti ile Vivienne Westwood'un ayakkabı sergisine ev sahipliği yapmaya başlıyor. Ki 2 Haziran'a kadar illa ki yol buraya düşürülmeli bence.

 Bakıp bakıp alamadıktan sonra neye yarar, diyenlerdenseniz Le cool aracılığı ile haberdar olduğum aşağıdaki etkinlik ilginizi çekebilir:










Ben müzik isterim müzik müzik derseniz de Freshtival var!
Ya da bizim gibi toplayın çekirdek ekibinizi kafa nereye siz oraya ;) En keyiflisinden bir haftasonu olsun...

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım