13 Şubat 2009

en tatLı sevgiLi misiniz, en yaramaz mı?

Kırmızı gül, kalpli yastık, üzerinde "I love you!" yazan her şeye uyuzum ben. Fazla sıradan fazla arabesk fazla anLamsız geLiyor bana bunlar. Romantik olacaksa sıradışı bir şeyler buLsun, onu yapamıyorsa da daha şık klişelerden yararlansın. Paris'e kaçıramıyorsa, Ağva'da şömineLi bir oda & nefis cdler & şarap ayarlasın mesela. Veya "hiç bir şey yapmama" günü ilan etsin, bol çikolata, kahve, dergi ve DVD kapıp bana gelsin. Bütün gün battaniyenin altında takılalım. Kahve isteyip de yataktan çıkmaya üşendiğim saniyelerde, gidip bir kupa kahve hazırlaması, nereme sokacağımı şaşıracağım, ayıp olacağı için de atamayacağım bir kırmızı gül almasından daha makbule geçer.

O yüzden kırmızı güle bayılıp da onu defter arasında kuruttuktan sonra yatak odasındaki aynanın kenarına asanlardansanız, benim şu an aklıma geldiği için yazacağım bir kaç tavsiye kesinlikle size göre değil, pas geçiniz.

Bir tanesi ve bence en güzeli, aşağıdaki resimden ilham alıp bir fotoğraf çekilmek. Aaa çok ayıp değil, "c'moon" o sizin sevgiLiniz! Ve bunu davetiye şeklinde maillemek. "Aşkımmm saat 8de bende oL!" mesela. Detay yok, hayal gücünü geliştiren bir fotoğraf, yer ve zaman. Hı sonra çok seksi bir gecelikle mi karşılarsınız, leziz bir yemek mi hazırlarsınız o sizin bileceğiniz iş! =) Sevgiliniz fotoğrafla kesinLikle mutlu olacaktır zaten, sonrasında ne yapsanız olur.





İkincisi Türkiye'de hiç bir yerde rastlamadığım ama yapması pratik ve tadı neifs bu çikolatalardan yapmak. Bulabildiğiniz en taze çilekleri alıyorsunuz, çikolatayı benmari (böyle mi yazılıyordu? Doğrudan ateşin üstüne koymadan, sıcak su içinde bir kapta çikoltayı eritmek) usulü erittikten sonra çilekleri buna bulayıp donduruyorsunuz. Çikolata kalıplaştıktan sonra, buzlukta değil, buzdolabında saklıyorsunuz. Sonra keyfinize göre kahve, şampanya veya tatlı şarap eşliğinde birbirinize bunları yediriyorsunuz. Afrodizyak: çilek + çikolata!



Bir de Milka, kendinizi çikolatadan yaratmanızı sağlayacak bir uygulama yapmış. Fikir olarak çok tatlı, ama kesinLikle kendinize benzetmeniz mümkün değil o çikolatayı. Ben şapkalı adam gibi oldum mesela. =) "en tatlı ben"i (!!) görmek ve siz de kendi versiyonunuzu yapmak isterseniz burdan buyrun.

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım