23 Nisan 2011

oh, hello friend!* =)


Ben hiçbir zaman reader'ını günlük gazete okur gibi okuyanlardan, takipte olduğu blogları düzenli aralıklarla kontrol edenlerden biri olamadım. Merak da etmiyor değilim, mesela siz buraya her gün uğrayıp yeni bir şey var mı diye bakıyor musunuz, yoksa arada bir yolunuz düştüğünde kaçırdıklarınızın hepsine birden mi göz atıyorsunuz?

Ben daha çok 'bir dönem fena halde sarma' şeklinde takip ediyorum blogları. Bir blog ilgimi çekiyor, en yeni yazısından başlayıp tek bir tanesini bile atlamadan ilk yazısına kadar okuyorum. Blog sahibinin yazma istikrarına ve ne kadar süredir yazdığına bağlı olarak değişiyor bu okuma sürem. Genellikle bir haftamı alıyor, çok dolu dolu ve eski bir blogsa bir aya kadar uzuyor. Sonra o blogu tamamen unutuveriyorum.


Bu hafta kilitlenmiş halde, her boş zamanımda tıkladığım blog: oh, hello friend: you are loved.
İçeriğindeki reklam biraz fazla olsa da, oldukça keyifli ve ilham verici bir blog.
Kendi çektiği güzel fotoğraflar kadar, sağda solda gördüğü bütün güzel görselleri ve DIY (do-it-yourself) projelerini de paylaşıyor danni. Oldukça sempatik bir kocası var, birlikte bit pazarlarını geziyorlar, diğer bloggerlara misafirliğe gidiyorlar, nefis fotoğraflar çekiyorlar. Bunun dışında 'handsome' isimli serisinde meşhur bloggerların kocaları ile söyleşiler yapıyor, içlerinden bazıları gerçekten pek keyifli.


Henüz tamamını okumayı bitirmedim, ama daha şimdiden pek çok ilham aldım, bundan sonra kilitleneceğim yepyeni güzel bloglar keşfettim ve oldukça güzel zaman geçirdim. Hansel ile Gratel'in şekerden evine girmiş hissi veren bloglardan. Mutlaka bir göz atın derim ben.




 Bir de Mehmet Tez'in bugünkü yazısını mutlaka okumalısınız, sabah neşem oldu. "Konser salonlarında ve barlarda sigara serbest olacak. Kaçak yapılara ruhsat vermekten daha az tehlikeli, sağlığa ve çevreye daha az zararlı."(...) "Şarkılarda, “karanlıklar”, “yalnızlık”, “sensizlik” gibi sözcüklerin kullanımını azaltmaya yönelik sosyal proje ve kampanyalar desteklenecek. Aşkı ve ayrılığı anlatmak için yeni sözcükler bulunması desteklenecek." (...) " Taksim'den evlere ücretsiz servis başlayacak. Vapur, metro ve metrobüs sabaha kadar devam edecek.":))


Bu yazıdaki görsellerin tamamı oh,hello friend'den alınmıştır.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Hello to every , because I am truly eager of reading this blog's post to be updated daily. It contains fastidious data.
My web page: causes of ringworms

Adsız dedi ki...

Early on in my diagnosis, some 1993, I heard that At that place up a transmissible ikon of Parkinson's disease would aid doctors personalise their treatment of patients.

Feel free to visit my website - parkinson's
disease caregiver issues

FAST SERVICE dedi ki...

Attention Dear!!!

DO YOU URGENTLY NEED A FAST LOAN?? FOR INVESTMENT?? CONSTRUCTIONS? EMAIL: (Informations@usa.com)OR(fastservice@mynet.com)

FAST SERVICE LIMITED.

www-info@usa.com
Informations@usa.com
fastservice@mynet.com
wwwinfoinvestment@gmail.com

Pinterest'im

Instagram'ım