24 Aralık 2011

as long as you love me so: let it snow let it snow let ittttt snoooow!


Muzicons.com

Sokaklar süslendi, her zamanki gibi Nişantaşı ve Akaretler ışıklandırmasıyla göz kamaştırıyor. Bugün itibarıyla İstanbul'a kış sezonunun ilk karı da yağdı, bizi yeni yıl ruhuna hazırlamak ister gibi... Bütün mağazaların vitrinlerinden indirim yazıları bize göz kırparken, her taraftan karşımıza yılbaşı konseptli ürünler çıkıyor: Noel Babalar, çam ağaçları, çanlar...

Yeni yıl benim için tam bir gerginlik sebebi: "Yılbaşında ne yapıyorsun?" sorusunu duymaktan hiç hoşlanmıyorum, çünkü yılbaşı programlarını hep son dakikaya bırakanlardanım. Yılbaşından önceki hafta kızlarla bir ön yılbaşı ev partisi adetim vardı, bu sene o kadar çabuk bitti ki, pre-party'e bile hazırlıksız yakalandım. Bir de hiç dışarı çıkmayan insanların yılbaşı gibi özel bir günde dışarı çıkma ihtiyacı hissetmesini anlıyorum, bu bir kenara. Ama bizim gibi zaten olağan hayatında her akşam dışarıda yemek yiyen, haftada bir iki gece dışarı çıkan insanlar için, 31 Aralık akşamı, her zamankinden kötü yemek ve servis için, her zamankinin iki katı ücret ödemek oldukça saçma bir hal alıyor. Hiçbir şey yapmazsan da kendini eksik hissediyorsun.


Yılbaşı beni bu kadar gererken, Chritmas ruhuna da hastasıyım!  Bir kere kış tatili yapıyor adamlar! Alışveriş yapmak, hediye paketlemek, uzun zamandır görüşmedikleri arkadaş ve aile ferdleri ile görüşmek, dinlenmek, yeni ajanda almak,bu yılki hindisini nasıl pişirsin diye düşünmek, yeni yıla dair hayaller kurmak için tatilleri var! (Evet bu konuda biraz kıskancım :) )

Bunun için özel bir tatilimiz olmasa da, ailece benim için bir nevi mekke olan Euro Flora'ya gittik. Konsept dekorasyon ve DIY projeleriniz için çok çeşit ve uygun fiyat arıyorsanız, özellikle de yılbaşından önce mutlaka yolunuzu düşürmeniz gereken adreslerden burası. [Euro Flora'dan daha önce de şurada bahsetmiştim.]



Bu alışveriş faslı sonucunda evde bir klasik, bir frapan ağacımız oldu! Ve tabii yılbaşı partisi için de bir sürü aksesuarımız:




Bu sene yeni yıl konseptli en beğendiğim dergi ilanı, bu yazıda ilk görsel: Banana Rebuplic'ten. Hediye paketi dolu beyaz eski model araba çok sempatik. En beğendiğim yeni yıl kartı Moshino'nunki:

Ve en güzel reklam: "Happy Holidays from The Hilfiger's". Sarışın kadın idolüm, yaşlanınca böyle taş gibi evlatlar annesi / halası, çılgın bir kadın olmak istiyorum! :)


2 yorum:

Adsız dedi ki...

buraya nası geldim ben ya diyoru son yarım saattir.

sadece facebook profilimin üst tarafında o yeni büyük fotoğraf şeyine "büyük" bir eskişehir fotoğrafı bulmak için google görsellere girmiştim. oradan eskişehir gezine falan derken...

45 dakikadır burdayım.

aslında bir yerde ahanda bu son demiştim; çünkü yazılması gereken dilekçeler vardı.

lakin meslektaş hatta kıdemlin olduğumu farkedince ı ıh sürtmeye devam ettim blogda.

bir de uyap avukat portalı üzerinden afyon 1.ahm' ye temyize cevap dilekçesi göndermeye çalışıyorum; henüz gönderebildim.

farkettim ki blogun açıkken uyaptan evrak gönderilmiyor, kapattım öyle gönderdim...

iyi iyi bana da eğlence çıktı, zaten büro açmış yenice bir avukatım yapacak çok bir iş yoktu...

nice to meet u

zillosh dedi ki...

Üstat!

Öncelikle merhaba.

Ofisin hayırlı uğurlu bol kazançlı çok işli olsun. Ama başını kaldıramayacak kadar çok işli değil, keyifli şeylere vakit ayırabilecek kadar çok ... :)

Sevgiler

Pinterest'im

Instagram'ım