14 Eylül 2009

matematik moda ile birleşince eğlenceli olur!



Muhteşem değil mi? Özellikle papa + absolut kombinasyonu ile karl lagerfeld doruk... Bayıldım... : ))

Modanın matematiğindeki diğer kombinasyonları merak ediyorsanız sizi bu muhteşem siteye alalım: FASHEMATICS!!!


***********

Başka bir ülkede sürttüğüm ve otel odasında geçirilen her saniyeyi
_aşklı saatler hariç : ) _ kayıp saydığım dönemler haricinde şimdiye kadar blogumu hiç post.suz bırakmamıştım. Ama dün nasıl olduysa bir türlü fırsat bulamadım bir şeyler yazmaya. Bir ilkti umarım da son olur.

"Nasıl fırsat bulamazsın ne yapıyorsun ki? Daha okulun bile açılmadı ki!!" diyenler benim kendime icat çıkarmakta ne kadar başarılı olduğumdan bir haberler tabii ki : )
Bu logoya gözünüz alışmaya başlasın şimdiden. Önümüzdeki altı ay boyunca belki de okuldan daha fazla zamanımı bu AGM 2010'a harcayacağım. Daha önce de bahsetmiş olduğum Erasmus Student Network'ün Annual General Meeting'i 2010'da Türkiye'de yapılacak, yaklaşık 400-450 şube temsilcisi bekliyoruz. : )

Şöyle güzel bir ekiple de upuzun toplantılar, Çin yemekleri ve Starbucks kahveleri eşliğinde pek keyifli çalışmalarımıza başladık bile...

Bunları da neden anlatıyorum? 1) PR departmanlarında çalışmışlığım var, bildiğim bir şeyler de var; ama bu sefer PR departmanında çalışmak değil direk PR sorumlusu olduğum için daha süper güzel işler ortaya çıkarmak için bir sürü kitap okuyup, öğrendiklerimi bu blogtan paylaşma hevesine kapılabilirim. "Nerden çıktı şimdi bunlar?" sorusunun cevabını şimdiden vermiş olayım. 2) Ofissel hallerimde çekilmiş şahane fotoğraflarım var (Cem'e kocaman teşekkür) onları buraya koymak için bahanem olsun. : ))


Bu da Sırbistan'daki toplantıda gösterilmek üzere, son gecede sayfa tasarımını ve sunumunu hazırladığım OC (organizasyon komitesi) tanıtımından benim sayfam:

Tabii ki iş güç toplantı bir yere kadar!!! İçimdeki parti canavarı ile kırıtık hatunu fazla uzun süre bastıramıyorum! "OC derken...?!?!? Off Campus? Operations Center ? Organized Crime? Other Characters? Online Class ? Outta Control? Oatmeal Cookie? =)))" kıvamına gelecek geceler takip ediyor bu toplantıları.

Artık "yan masa" ile kaynaşmak ve onların da çok enteresan ve keyifli adamlar çıkması bir klasik oldu. Bahsedebileceğim yeni keşfettiğim bir mekan malesef yok. Ramazan & pazar & yağmurlu hava faktörleri sebebiyle çılgın bir gece yoktu İstanbul'da, her yer kapalıydı. Parantez'de içip Line'da zıplamak şeklinde klasik bir gece geçirdik.

Ama yanımızda benim Meksikalı misafirim ve parantez'de bitişik masamızda oturdukları için tanıştığımız şu Londra'daki pek meşhur vejeteryan lokantası Saf'ın şefi ve onun Karayipli barmen bir arkadaşı olunca ortamımız pek şenlendi.

LA'de geçirdiğim "zenci türk" günlerimin anısına AkonLu bir günün şarkısı geliyor:



Share/Save/Bookmark

15 yorum:

Hayalbemol dedi ki...

konu başlığına bakarak geldim, anlatılanlardan büyük keyif aldım. Tanıtımlar ve resimler çok iyi. mutlu günler.

zillosh dedi ki...

heeey : ))
hoşgelmişsin, ayırca da çoook çoook teşekkür ederim. bloga "bebeğim" muamelesi yapıyorum, gururlanan anne triplerine giriyorum da : ))

en keyiflisinden bir gün oLsun ,)

LoLLa dedi ki...

eheuehe babycim tabii ki yeni kesfedebilecegin bi yer yok zira her yeri gezdin sanki ;)))
heey kidding touch the wood aman ;))
ps: bu arada bol bol pr yaz anlat bana lazim :)
okuldan sonra hemen cv dagitmaya baslicam tum pr ve hrm departmanlara bilmem lazim napiosunuz siz prcilar ;))

kissesss honey .)

loves

LoLLa dedi ki...

heuehe ayricaaa
""OC derken...?!?!? Off Campus? Operations Center ? Organized Crime? Other Characters? Online Class ? Outta Control? Oatmeal Cookie? =)))" kıvamına gelecek geceler takip ediyor bu toplantıları." ehehee ne guzel hatunsun sen yaaa allaaaam :)))

again again loves loves loves .)

zillosh dedi ki...

@ LoLLa: hahah yazdığın tezler PR konuluysa şekerim baya iyi olur benim iki kitaptan öğrendiğim kıçı kırık bilgilerimi sana anlatmaya çalışmam : )))

ayrıca noLcak bu kan kaynamalarımız biLmiyorum istanbuL'a geL fındık votkalı dedikodu yapaLım? ne zaman böyle bir şeye homurdanıyor moodda olsam senden şeker gibi bir yorum buluyorum burda...

en en en en en kocaman buggs bunny öpücüğü! : )

special n dedi ki...

AMG 2010 İstanbul için yapılabilcek neler var!!Buna katılmak isterim gerçekten!

special n dedi ki...

edit:AGM :))

zillosh dedi ki...

http://www.esnturkiye.org/
surdan detaylı bilgiye ulaşabilir ve başvuru formunu doldurabilirsin janmm yapılacak çooook iş var!!!

onun dışında bizim üniye ESN klip kurma deliliğine de kapıldık iki hukukçu, ona da katılmak istersen, bayramdan sonra dekan yard.da randevumuz var . )

special n dedi ki...

evet dekana söylenicek sözler var!bayramdan sonra sizinleyim o zaman avcılardan da destek gelsin:)bu arada ne öğrendiğime inanamazsın ama okuldan başka biyerlerde daha kesişiyomuşuz biz.Eraydın soyadını bi düşün:))

zillosh dedi ki...

hahahahaha yok artık!!! : )) tunc? ilhami? efe? nevin teyze? mehmet amca? hangisi ortak noktamızı oluşturuyor?! çok bomba!!

special n dedi ki...

efe,ilhami amca ve babaannesi=))Efe tabi yoğun olarak:d yazlıktan arkadaşız.Altlı üstlü komşu olarak geceler günler yazlar geçti:)))

LoLLa dedi ki...

:)))
ayh ne guzel olursss :)
geliciim once sittigimin toefl speakin heyecan yapmadan sakin sakin gecmem lazim :(
boheeey :(
ama geldigimde bir havaalanindan bir post bulucuksin burda huHuuuw iM here honeyyyy whas uppp diye ;)))

mmmuuccckkkkks ;)

LoLLa dedi ki...

:s ney ney findikVodkaliDedikosu muu aaaaggghhhhh :)))))))))))))
vanilla sigaralermizi de getiririiiim beeeeğn ;)

zillosh dedi ki...

@ special n: Efe'yi çoook uzun zamandır görmedim ben, en son 1.20 boylarındaydık saçsaça başbaşa kavga ediyorduk. Büyümüş hallerimizi anca facebooktan takipteyiz : ) O ailenin tamamını pek çook severim, çok tatLı bir tesadüf oldu bu : ))

bayramdan sonra dekansal işlere gelince, ben birkaç günlük bir network meetingi bahane edip çeşmeye kaçıyorum, ekim başında kantinin berbat kahveleri eşliğinde havuzlu bahçede bir denk gelelim : ))

@ LoLLa: ismini neden bu kadar çok sevdiğimi şimdi buldum, çocukluk idolum LoLLa Bunny vardı: "Bana asla bebek deme!" : )) speakingte heyecana gerek yok, farz et ki hırs yaptın taş bir amerikalı sörfçü adama laf yetiştirmeye çalışıyorsun, biliyorum başaracaksın!! mucuuuu

LoLLa dedi ki...

wuuuhhuuuuuuuu yeahhhhhh u r amazing ;)
ok ok i love you honeyyyyy .)

Pinterest'im

Instagram'ım