18 Şubat 2010

Şımarma projesi: 1000 keşif

Mezun oldum, tebrikler geldi, "Öyle kuru kuru olmaz" diye yüzsüzlük yaptım, "Aşkolsun, ne istersin?" diye sorulunca kalakaldım. Ne isterdim sahi?

Keşfetmek istiyorum! Şımarmak istiyorum! Hediye istiyorum! Bu fikir de tam buradan çıktı zaten.

Facebook listemde 1.000 küsür arkadaşım, blogumda 260 izleyenim var. Twitter, Friendfeed hesaplarım da ekstrası.

Pek sevgili arkadaşlarım, sizden bana bir hediye vermenizi, bir şey keşfettirmenizi istiyorum.
Bu "bir şey"i de kesinlikle sınırlamayacağım; ama laf olsun diye değil gerçekten sevdiğiniz ve beğendiğiniz bir şeyi bana keşfettirmenizi istiyorum.

Sevdiğiniz bir kitabı / filmi bana yollayabilirsiniz, değişik bir yemek pişirebilirsiniz, çok sevdiğiniz bir mekana beni götürebilirsiniz, vazgeçilmeziniz olan şarkılardan bir playlist oluşturabilirsiniz, "Şurası şunu süper yapıyor" diyerek bir yere götürebilirsiniz, bir alışveriş mabediniz ile beni tanıştırabilirsiniz, keşfettiğiniz harika bir blogu veya web sitesini benimle paylaşabilirsiniz, dinlemediğim bir grubun konserine götürebilirsiniz...

Keşfetme hediyelerim 1000'e ulaşana kadar yakanızı bırakmayacağım.
Her keşfimi de buradan paylaşacağım tabii ki.

Yollanacak / verilecek şeyler için adresime ulaşmak için ve birlikte bir yerlere gitmek için ortak boş zaman belirlemek için benimle e.sezenturker@gmail.com'dan haberleşebilirsiniz.

Öpüyorummmm! + Bekliyorummmmm!

5 yorum:

Evren - Sahne dedi ki...

Yuh! 1000 mi... Yuh!

Sinem dedi ki...

walla bisi var aslında. anadolu yakasında goztepe parkının orda cemil topuzlu cad. üzerinde büyük kulup karsısındaki J BURGER! kesinlikle kesfetmelisin!

Adsız dedi ki...

afkat anımmm :) tebrik ederim darısı başıma darısı başıma...Sana harika bir butik keşfi öneriyorum farklı &sexi.. Bu ürünler kanyon ve istinye park vitrinlerinde yer alıyor fakat bu ürünlerin toptancısı mevcut. lamazone.com 2010 catalog a bi göz gezdir istersen tuttum dersen detay yazarım :) ayrıca bu fikir varyaaa.. cok yaratıcı. bu demek oluyor ki seninle birlikte bizde keşfedicez :)

Adsız dedi ki...

hıı benim önerecegim bu toptancıda aynı ürünleri 3'de biri 4'de biri fiyatına alabiliyorsun.

Adsız dedi ki...

Sultanahmet simidi guzel ve gevrek olur, gelince gidelim istersen.

Yoo hayir ucuza kacmiyorum, cay da iceriz ^.

Pinterest'im

Instagram'ım