21 Mart 2010

YoungGuns 1.1




YoungGuns ekibi olarak bu haftasonumuzu YoungGuns 1.1 sebebiyle Eskişehir'de geçirdik.

Bütün hafta sabah 6'da uyanmışken, cumartesi sabahı da 6'da uyanıp Haydarpaşa'nın yolunu tutma fikri kulağa çok cazip gelmiyordu; ama güneşli bir havada, deniz manzarası eşliğinde, rahat koltuklarda yayıla yayıla ve mükemmel esprilerle karnımız ağrıyana kadar kahkahalar ata ata yolculuk yaparken uykuyu unuttuk.

Eskişehir'e bayıldık, oldukça keyifli de bir haftasonu geçirdik. O yüzden bundan sonraki birkaç yazım Eskişehir konseptli olabilir. Şimdilik güzel mekanları, gece hayatını, ne kadar eğlendiğimizi bir kenara bırakıp gitme sebebimiz olan Kampüste Marketing ve YoungGuns 1.1'e geleyim.


Etkinlik mekanı çok güzeldi, Kahve Dünyası'nın sponsor olması ve sürekli güzel kahve içebilmek şahaneydi, etkinlik tıkır tıkır işledi,konukların karşılanmasında da planın akışında bir terslik olmadı. Ayrıca yine çok sevdiğim bir detay programın yaka kartlarının arkasında yazılı olması, sürekli bir plan taşımak zorunda olmamaktı. Şehri keşfetmek için oturumlardan kaytaran YoungGuns ekibini hoşgörüyle karşılayan ve her türlü yardım ihtiyacımızda bütün yorgunluklarına rağmen hemen imdadımıza yetişen organziasyon ekibine zaten bayıldık.


Bugün YoungGuns 1.1 için beş grup, daha önce İstanbul'da Project House'ta hazırlanmış oldukları WWF sunumlarını konferans salonunda bütün dinleyicilere sundular. Ve dinleyiciler de oy pusulalarına en favori iki grubunu yazıp, oy sandığına attı ve böylelikle birinci olan grup belirlendi. Kendilerini tebrik ediyorum! :)



Seçilen grup benim iki favorimden biriydi zaten. Diğer favorim olan grubun da fikirleri, özellikle facebook application'ı fikri şahaneydi doğrusu.

Bu arada birinci olan grup, sunuma hiç fire vermeden, bütün grup üyeleri ile katılan tek gruptu:



Bu arada düşünmeden edemedim acaba WWF yetkililerinin WTF?! (What the fuck?!)'tan haberleri var mıdır?

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım