25 Mayıs 2009

bir kaç keyifsel detay

Çikolataya çok ciddi bir düşkünlüğüm var. Ki pek çok insan benim tükettiğim çikolata miktarına bakıp "Yuh artık!!" diye isyan eder. Mesela bir oturuşta iki tablet paket çikolata yiyebilirim. Tatlı tüketmeden gün geçiremem.

Ama fazla yemek yemediğim için, çikolata & kahve ile öğün geçiştirdiğim çok olduğu için, (biliyorum çook sağlıksız) hala bir göbeğim yok! Bu kadar çok çikolata tüketip hala XS elbiselerimin içine sığabiliyor olmaktan gururluyum!

Bakkal çikolatalarından favorim eskiden beri Damak'tır. Bu aralar Magnum'un çikolatalarını özellikle de fındıklı olanını çok beğeniyorum. Benim gibi bir çikolata canavarını bile bir kaç parçayla kesebiliyor.

Yurtdışına giden arkadaşlarım artık "Ne istersin?" diye sormuyorlar. Ben her şeyi deneyerek almayı seven bir insanım çünkü. Sipariş veremiyorum, ben gideyim, ben giyeyim / süreyim alayım istiyorum. Onlar da artık bal gibi biliyorlar ki bana getirilebilecek en güzel hediyeler duty free'lerde. Tekila!!! Kahvemin içine koymalık Baileys!!!! Ve illa ki Merci!

Kahvenin yanında bir merci durması bile keyfimi yerine getiriyor.

Bu sefer bir de bonus'um vardı. Lindt'in armut likörlü çikolatası. Likörlü çikolataya düşkün olmasam da buna gerçekten bayıldım! : )

edit: o çikolatanın içindeki dolgu -williams christ- likör değil, brandymiş...

İlk dinleyişte o kadar da tapılmayan ama dinledikçe kendine aşık eden şarkılardan biri de bu keyfe eşlik edebilir. Bunu birinin blogunda görüp keşfetmiştim; ama şu anda kim olduğunu anımsayamadım. Anonim olarak teşekkürlerimi iletiyorum. : )



Socalled - You are never alone
Yükleyen sabotage



Bir de bugün bir arkadaşım bir parça yolladı. Son zamanlarda dinlediğim en baştan çıkartıcı parça! Son sesss ve hatta gözler kapalı dinlenmeLi!
(not: genco'ya teşekkür mucuları)

"SWAYZAK- smile and receive
"

3 yorum:

Pilli-Cadi dedi ki...

damak icin ben de ölürümmmmmmmm

ha bi de toffifee cok severim
canim cikolata istedi

Ayşegül dedi ki...

Ben Kinder'in çikolatalarını çok severim. Ayrıca Milka! Çilekli-yoğurtlusu harika olur. Denemediysen tavsiye ederim.
Blogunu severek takipliyorum =) Gerçekten çok eğlenceli...

zillosh dedi ki...

@piLLi cadı: toffifee su karamelli yarıya kesilmis yuvarlak bicimli olanlardı di mi? =)) evet onu da severim ama dişlerime yapışmasından nefret ediyorum ,)

@ayseguL: kinder de seviyorum, milkanın o ici pembesini de seviyorum : ) sanırım ben butun cikolataları seviyorum! portakaLLı ve naneLi oLanlar haric!* ; )

ayrıca da cok sevindim, pek kocaman tesekkur ederiyorum : )

Pinterest'im

Instagram'ım