04 Ağustos 2009

Erkeklerin gözünden kadın seksapeli



Elime Marie Claire'in yıllar önce hazırladığı "Seks Dosyası" geçti.
Değişik işlerde çalışan farklı yaş aralıklarındaki erkeklere 10 soru sormuşlar ve "Hangi kadınlar seksidir?" sorusunun cevabına ulaşmaya çalışmışlar. İlgi çekici bulduğum kısımları aktarıyorum:


Size göre seksi kadının tarifi nedir?

- Düşüncelerimi meşgul eden, içimde merak duygusu uyandıran, seksin dışında da beni şaşırtmayı başarabilen kadındır. Tahmin edilemez oluşu çeker.

- Adı üzerinde insanda sevişme içgüdüsü uyandıran kadın. Bunu ya açıktan açığa hissedersiniz ya da keşfetmeye çalışırsınız. Spontane seksapeli tercih ederim.

- İki kişi arasındaki elektrikten ibaret bir durumdur. İlk anda oluşur, sonradan edinilemez veya değiştirilemez. Kimyanızın tuttuğu her kadın seksidir.

- Bence kadın davetkar olduğu kadar seksidir. Yoksa her erkek beğendiği kadınla seks yapmak ister, bunun için ekstradan seksi olmak gerekmez.

- Keşfedilmek için bekleyen ama zorla da kendini ortaya sürmeyen, başına buyruk, ilkeleri olan fakat hanımefendi edaları da takınmayacak kadar doğal olan kadın.

- Hissettikleri gibi giyinen ve davranan kadınlar seksidir.



Güzellik ve seksapel erkek dünyasında eşdeğer kavramlar mıdır?

- Oturup salt güzelliğe bakmaktansa; enerjisini hissedebildiğim bir kadını tercih ederim. Biblo aramıyorum.

- Erkeklerin görsel zekası vardır. Güzele ilgi duyarlar ama bu durum her güzelin seksi olduğunu göstermez.

- Kesinlikle iki farklı kavram! Seksi bulduğum bir kadını güzel bulmadığım olmuştur ya da tam tersi. Örneğin Nicole Kidman istediği kadar güzel olsun; bana göre son derece donuk ve ruhsuz.

- Güzel güzeldir. Seksi de seksi... Bunlar farklı şeyler. Ama bir de hem güzel hem seksi kadınlar vardır ki; hayalini kurduğumuz budur işte!

- Asla! Seksapel bir nüans farkıdır, renktir, tavırdır, apayrı bir duruştur. Size onlarca güzel kadın sayabilirim; ama seksi kadın dediğimizde ciddi elemeye girerim.

- Güzellik gözle görülendir. Sonradan da edinilebilir; ama seksapel tamamen doğuştandır.


Size göre kadın seksapeli tecrübe ile doğru orantılı mı gelişir?

- Tecrübe insanın içinde kendiliğinden gelişen tüm saf heyecanları yok eden bir kavram. Oysa öğreniyor olmak öyle değil. Mümkünse tecrübelerini hiçe saysın. Hata yapmaya meyilli olsun. Onu daha seksi bulurum.

- Böyle olduğunu düşünmüyorum. Seksapel tecrübe ile edinilemez; içgüdüseldir.

- Kadınlar erkeklerin dünyasınu tanıdıkça kullanacakları silahları daha iyi seçiyorlar. Bu yüzden bir doğru orantının varlığından söz edilebilir.


Bir kadında seksi bulduğunuz ilk üç giyisi nedir?

- Benim tişörtümü altına da kendi eşofman altını giyip de dolaştığı ev hali, küçük küpeleri ve parmak arası terlikleri.

- Dar jean, topuklu ayakkabı ve g-string.

- Etek, uzun topuklu çizme ve tanga bikini.

- Etek, kilotlu çorap ve topuklu ayakkabı üçlüsü çok seksi.

- Sabahlık, mini elbise ve giyisi olarak kabul edilirse güneş gözlüğü.

- Siyah deri pantolon, dirseklere kadar uzanan eldiven ve kırmızı kimono.

Seksi kadın hangi kişilik özelliklerini taşır?

- Gereksiz kaprisleri olmayan, saçmalamayı göze alabilen ve zeki ama bunu empoze etmeyen kadınlar çok seksi.

- Seksi, çocuksu, aptal, zeki, bunalım, hatalı, neşeli, hatasız, kusurlu, kusursuz, çalışkan, tembel, günahkar fakat samimi olabilen ender bir karışımdır.

- Temel içgüdülerini bastırmaya çalışmaz ama bunu ucuzlatmadan yapar.

- Süpriz fırlamalıklar yapar. Yaratıcı, fırlama, anlayışlı, kaprissiz ve doğaldır.

- Dik başlı, kendi ile dalga geçebilen, ne istediğini bilen, keyifli, yeri geldiğinde çocuksu ve kendine özgü. Zekaya gelince, geçelim bunu. Aptal bir kadın da erkeklere yeri geldiğinde çok seksi gelebilir. Önemli olan komplekssiz olması...


Buraya kadar okumuş erkeklere bir zahmet daha çıkarayım, hadi bir de siz cevaplayın bu soruları biz dişiler biraz daha biLgiLeneLim! =)

Share/Save/Bookmark

4 yorum:

Bugra dedi ki...

Deği$ik olmu$ sorular :)

- Seksi olabilmek sanmıyorum ki öyle kıyafetler ile falan ortaya çıkabilecek ya da peki$tirilebilecek bir olgu olsun. Seksilik, her zaman içinde gizem ta$ır, gizlilik ta$ır. Bir kadının gözlerine bakarsınız ve O'nu istersiniz. Muhtemelen o anda size seksi gelir. O zaman seksi olan, kadın vücudu değil, o elektriği ya$amanızı sağlayan o gözler, bakı$larıdır. Seksi kadın ise, bakmasını bilen, bakı$larında mana ta$ıyabilen kadındır.

- Her güzel kadın seksi değildir. Her seksi kadın da güzel değildir. Seksapelite ki$iseldir, güzellik daha genel bir kavramdır. Ve kesinlikle farklı $eylerdir.

- Bir kadın için erkekler genelde aynı olsa da, bir erkek için her kadın çok farklıdır. Her seferinde tekrar ke$fetmek zorunda kalırsın. Dolayısı ile ikili ili$kiler içindeki tecrübeleri dı$arı çıkartıyor ve oran gibi bir olgunun olmadığını savunuyorum :)

- Gözler demi$tim.. Ama dı$ görü$ünde bundan sonra etkisi olabilir pek tabi.. $öyle güzel bir gecelik, ya da XXL bir T-shirt hiç fena olmaz sanırım :) Ho$ bir tunikte olabilir :)

- Seksi olabilmek için, belli bir ki$ilik özelliğine gerek var mı ki?

Yukarıda ki cevapları " Seksi " kavramını " seks " olgusunda ayırarak vermeye çalı$tım.. Zira bence, her ne kadar yazımında içinde barındırsa da anlam olarak pek aynı $eyler değil. Her seksi kadınla seks yapmak istemek, bilmiyorum.. Hayvan değiliz sonuçta :)

Bir de, her zaman ya$arım bunu.. Benim beğendiğim bir kadını etrafımda ki insanlar beğenmez.. Onların beğendiklerini ben. Çok $ükür sebebini anladım $u verdiğim cevaplar sayesinde :)

Haha, kendime gülüyorum hala :)

zillosh dedi ki...

çook güzel cevaplar =)

XXL bir T-shirt bizim genellikle kaçındığımız sadece cok cok rahat olmak istediğimizde giydiğimiz bir seydir ama dergideki pek çok kişi de bunu seksi bulduğunu söylemiş; ilginç! =)

evet artık ben de bayıldığım bir adama bizim kızlar burun kıvırdığında anlayacağım ki o adam yakışıklı değil, bana göre seksi!

Bugra dedi ki...

Ayrıca..

Bu kadar seksi bayan konusu geçmi$ken bir örnek verebilirim sanırım. Bilmiyorum izledin mi ama $u Twilight'da ki hatun.. Güzel değil.. Ama çok! seksi. Really hot! :P Hahaa :)

Mutluluklar.

zillosh dedi ki...

Uff hayır izlemedim ama çok duyuyorum çok güzeLmiş!!! her şeye yetişmeye çalışan bir tip için en fena şeylerden biri bu: Kaçırdığım şeylerin yüzüme vurulması =p

en en en en en kısa zamanda izleyeceğim! =) artık film kadar bi de hatunu merak ediyoruM!

Pinterest'im

Instagram'ım