17 Şubat 2010

Yeni bir sayfa daha!


Yukarıdaki fotoğraftaki t-shirt küçük bir krize yol açmış olsa da her şeye rağmen güzel bir güne ait o yüzden koymadan edemedim.

Derse boğularak geçmiş bir haftanın ardından Bolu, Gölcük, Kartalkaya şeklinde birkaç günlük kısacık bir kaçamak yaptım. (Bu pek keyifli günlerden, tanıştığım süper şeker insanlardan, keşfettiğim yerlerden tabii ki ilk fırsatta bahsedeğim.)

Bugün ajansa gitmiş, yığılmış mailleri okumaya başlamış, işleri yetiştirme paniğine kapılmıştım ki, girdiğim tek ders sınavını geçip mezun olduğumu öğrendim. Şu an itibarıyla resmen İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum!

Belki düzenli olarak okula giden, çalışmayan bir olsaydım bu mezuniyet hayatımı şöyle bir sarsabilirdi, boşluğa düşebilirdim. Ama şu anda hayatımda değişen tek şey YoungGuns'a çok daha fazla zaman ayırabilecek olmam olacak sanırım.

İşten çıkışta Leb-i Derya'nın yolunu tuttuk. Manzaraya karşı sıcak şarapla kendime geldim. Sonra da Pi Night'a katılımcı olmak için Bronx Pi'nin yolunu tuttuk. Bundan sonra her salı Bronx Pi'de "Pi Night" yapılacakmış.

Girişte birer beyaz t-shirt, kocaman kalemler ve makas verdiler bize. Herkes beyaz t-shirtlarını kesip, üzerine dilediklerini yazıp kendi tarzını yaratıyordu ve onları giyiyordu. Keşke yanımda fotoğraf makinem olsaymış, neler neler yaratılmıştı!

T-shirtlarımızı boyadık, kestik biçtik, "Juju"larımızı shotladık, "Profesyonel Alkol Tüketicisi" sertifikası kazanan müdavimleri alkışladık, "So if you're lonely you know I'm here waiting for you" diye Franz Ferdinandcığımın pek sevgili şarkılarından Take me out'u avaz avaz söyledik ve evlerimizin yolunu tuttuk.

Gecenin sonu tatlıya bağlanan sevimsiz kısmı bana kalsın, siz haftaya salı günü girişi 5TL olan Pi Night'a gidip Juju içmeyi yapılacaklar listesine ekleyiverin. Bu haftaki konsept oldukça eğlenceliydi, haftayaki ne olacak sabırsızlıkla bekleniyooor!

8 yorum:

special n dedi ki...

tebriklerrr, tebrikler!!!şimdi gerçekten reklamcı olmaya başlayabilirsin sanırım:)

Leah dedi ki...

Tebrikler Sezennnnn darısı bizim başımıza :)
sonunda kurtuldun hukuktan artık reklamcılıkta emin adımlarla doya doya rahat rahat ilerleyebilirsin çok çok çok sevindim senin adına tekrar tebrikler :)

Tns dedi ki...

tebrikler canımmm :) çok haklısın, okul sonrası boşluğa düşme durumunu yaşamadığın için çok şanslısın =))) bende okuldan mezun olduğum ilk zamanlarda çalışıyordum ama istediğim iş olmayınca bıraktım, çalışıyor olmak değil de istediğin işte çalışıyor olmak en güzeli =) umarım herşey daha da güzel olur bundan sonra,eminim de öyle olacak zaten =))

yesilerik dedi ki...

sealm az once senı sun plazada gordum demek reklam ajansı burdaymıs bende burda calsıyorum ve senınle tanısmayı ısterım gercekten;)

zillosh dedi ki...

günaydınnnn =)
pek güzel bir sabah oldu çocukluk arkadaşımla karşılaştım süpriz şeklinde...

evet sun plaza'dayım ben de. kahve bağımlısı bir insanım ben neden olmasın bir kahve içebiliriz =)

yesilerik dedi ki...

aslında cok ısterım oglen yemegınden sonra sızınle bır kahve ıcmek bende reklamcılık mezunuyum ustelık:D

zillosh dedi ki...

bugün bütün gün ajansta değildim, öğlenden sonra gitmem gerekiyordu. yarın sabah kahvesi veya perşembe akşamüstü kahvesi? =)

yesilerik dedi ki...

persembe aksamustu kahvesı saat 15:30 sıralarında umarım bu sefer uyar:)

Pinterest'im

Instagram'ım