03 Kasım 2009

İkişer ikişer geLin!!

İki ayakkabı ,iki orgazmik lezzet, iki havadis:

Hayatıma girmiş ayak fetişisti adam sayısının bolluğundan mıdır bilmiyorum; ama ayaklara ve ayakkabılara takıntılı bir insanımdır ben. Zevksiz ve çirkin bir ayakkabı giyen bir adamı saniyede harcarım, kendi giyimimde de en çok ayakkabılarıma para harcarım. Her dönem takıldığım ve ayağımdan çıkarmadığım iki tane ayakkabı olur, onları dönüşümlü olarak giyip dururum; ama dolabımda bir kısmı daha hiç giyilmemiş 70 çiftten fazla "yavru" yatıyor!

Bu "yavru"ları da yeni aldım. Yukarıdaki çizmelerin yeryüzündeki en rahat çizme olduğunu kesinlikle iddia ediyorum. Marks&Spencer'da "çorap çizme" adı ile satılıyorlar. Gerçekten de çorap kadar hafif ve kullanışlılar. Siyah ve kahve olmak üzere iki rengi, platform ve klasik topuk olmak üzere iki formu var. Bu kış ayağımdan çıkmayacaklarından kesinlikle eminim. Rahat diye hala bacakları çirkin gösteren ugg'lardan giyiyorsanız, noluur gidin bir bunları deneyin! 120TL idi yanlış hatırlamıyorsam...

Aşağıdakiler de Mango Outlet'ten... Bu kadar güzel bir ayakkabı nasıl outlet'e düşer anlamamış olsam da, 169 TL'den 69,90TL'ye düşmüş fiyatı ve son kalanın tam ayağıma göre oluşu beni benden aldı!!





Çok yemek yiyen bir insan değilimdir ben. Tatlı ve kahve canavarı olarak hayatımı sürdürüyorum. Mideme sıcak bir şey girsin istiyorum diyenlerin aksine soğuk yiyecekleri daha çok severim. Yummyyy!

Bu ikisi de beni yerken zevkten zevke sürükleyen tatlar. İkisinin de tarifini bilmiyorum; ama eminim bir gün bunları yapabilir kıvama geleceğim. O zaman paylaşırım tarifleri. Bu köftenin adı Kürt Köftesi idi, sonra çok ırkçı bulundu herhalde ki, Sarımsaklı Köfte olarak değişti. Bulgurdan yapılıyor, maydonoz, domates ve sarımsaktan oluşan bir sos hazırlanıyor. Keyfe göre baharat -ki ben nanenin çok yakıştığını düşünüyorum- eklenip afiyetle yeniyor. Orgazmik lezzet!


Bunu da bilmeyen sevmeyen insan yoktur herhalde, zeytinyağlı sarma...

Havadislerin zamanı!!
İstanbul Modern uzun zamandır perşembeleri diğer günlerden farklı olarak 22:00'ye kadar açık ve giriş ücretsiz. "Sizin perşembeniz" olarak sunuyorlar. Bir de bu perşembeden itibaren, Absolut Modern Perşembeleri başlıyormuş cafe'sinde.

Cuma günü ceza usul hukuku sınavına girecek olmam sebebiyle malesef orada olamayacağım; ama sonraki haftalar için aklıma yazdım. Plansızsanız bir göz atın derim ben...

İkinci havadise gelince, annem de "köşeli" oldu. Aynı gazetede ben ne kadar geyik yazıyorsam, o da o kadar ciddi ve önemli konulara değiniyor. "Eczacınız diyor ki" yazılarına göz atmak için buraya tık tık!

İki iki demişken hem daha özenli güzel post.lar hazırlamak hem de blog yazmak kadar keyif almadığım ama yapmam gereken işlere daha çok zaman ayırabilmek için bundan sonra blogu 2 günde bir yazacağım. Bu benim için sigara azaltmak, kahveden vazgeçmek kadar zor bir karar!


Günün şarkısı mı? Flunk - True Faith





Share/Bookmark

9 yorum:

Bugra dedi ki...

O beğendiğim ayakkabı biiir, bu çizme ikiiii.. Daha çok $ey diyecektim de bak çizmelere kaydı akım :) Ahh :)

AG dedi ki...

Şarkıya bayıldım.

Zilan dedi ki...

Kurdelalı olan ayakkabıya ba-yıl-dım ziloşcuum! :) Şarkı süpermiş bu arada ;)

Aicha! dedi ki...

Sende mi hukukda okuyorsun enee :) Ayakkabıların çok güzelmiş güle güle kullan :) Beni de çok rahat çizmelerim var ama ben özürlü olduğum için sadece spor ayakkabı giyiyorum :(

zillosh dedi ki...

@ Buğra: ayakkabı konusunda şaşmaz bir ortak zevkimiz var. siyah klasik, yuvarlak ama belirgin hatlı ayakkabıları seviyorsun. : ))

@ signoria & zilandilan: di mi flunk süper ses, huzur kaynağı resmen! keyifle dinleyin : )

@ aicha: evet şimdi profiline baktım da aynı okulda okuyoruz hatta : ) gerçi benimkine "okuma" denebilirse : )

şiirler dedi ki...

fetişisze konu olan ayakkabılar mı, ayaklar mı? ki

zillosh dedi ki...

güzel soru!
ama aslında bağlantılı oluyorlar genellikle, ayak fetişi olan insanlar, dikkatlerini oraya yönelttikleri için ayakkabı konusunda da takıntılı hale geliyorlar!

ben ayaktan çok ayakkabıyla ilgileniyorum ama sanırım! : )

Aicha! dedi ki...

He he orda okunmuyor zaten her gün protesto oh halay falan eğlen coş bağır :)

Unknown dedi ki...

çok beğendim gerçekten 2.resimdeki ayakkabıda içimi eritti hani baya güzelmiş çok yakışmış sana

Pinterest'im

Instagram'ım