30 Nisan 2009

Giriş ücreti: bir adet prezervatif!




Az önce bir bekarlığa veda partisi davetiyesi ulaştı elime. Uzun zamandır bir fikri bu kadar beğenmemiştim. Davetiyenin kendisinde değildi, orjinal fikir; zaten mail yoluyla gelen davetiylerdendi. İçeriğindeydi!

There is no entrance fee but only bringing a condom with you is a must. Someone is gonna take that condom from you at the entrance and is gonna give you a heart shape badge.

Giriş ücreti yerine bir adet prezervatif vereceksiniz, karşılığında da kalp şeklindeki rozetinizi alıp poponuzun üzerine oturacaksınız! : ) Hahah verilmek istenen mesajı herkes istediği gibi algılasın, "Evlendikten sonra da korunmaya devam edeceğiz.", "Evleniyoruz, düzenli seks hayatımız olacak çatlayın..." vs vs.

Ne olursa olsun konsepte uygun çok tatlı bir espiri!

5 yorum:

Melih dedi ki...

Memleket bu tür şeylere hazır değil. Sarsılabilir. Aman diyim.:)

zillosh dedi ki...

Haha gayet bizim memleketimizde yapılacak bir parti bu : )

görelim bakaLım neler oluyormus : )

Melih dedi ki...

omfg :S
Şaka maka şekerler hoşuma gitti :p
Hatta şöyle yapılabilir. Düğünlerde mesela para takılıyor ya. O şekerler kapıda satılır. 20-30-40$ artık düğündeki kodoman sayısına göre belirlenir bu fiyat. Sonra herkes onu takar geline veya damada. Bu sayede hem düğünde gösterişten uzak birşeyler yapılmış olur hemde güvenli sex. :P Yine dahihane bir fikir bir buldum.:)

zillosh dedi ki...

ehue super fikir : ))

buyuyunce enteresan, eğlenceli, sıradışı ve yapmacıklıktan uzak organizasyonler duzenleyen bir sirketim olsun istiyorum!

beyin fırtınası ekibi icin iLk teklif gotureceğim insanlar listesindesin artık : )

Melih dedi ki...

Teveccüğünüz. Aslında daha radikal fikirlerim var ama toplum henüz buna hazır değil. :)

Pinterest'im

Instagram'ım