15 Nisan 2009

Ara Kafe


Ara Kafe (yanlışlık yok gerçekten de K ile yazılıyor) GS lisesinin arasından girince arada kalan minicik ama kocaman lezzetler barındıran bir mekan. Ara Güler'in atölyesinin altında...

Özellikle havalar güzel olunca, dışarıda yarattıkları "kurtarılmış bölge" pek keyifli oluyor; ama şu sıralar hemen bitişiğindeki PTT inşaat halinde olduğu için içeri tercih edilesi.

Cafe diyip geçmemek lazım, benim Taksim civarlarında yediğim en lezzetli yemeklerin çoğunun ev sahibi burası. Çökertmesi, Balkan köftesi, salataları, makarnaları insana parmaklarını yedirtir cinsten.

Fiyatlar da genel ortalamaya göre oldukça uygun. Starbucks ile aynı fiyata cappucino & havuçlu kek tüketebilirsiniz mesela. Üstelik sunum da yukarıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi harika!

Harita ve telefon numarası isterseniz bu tarafa buyrun.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Ara Kafe'nin kendine özgü bir havası var. İçine girince o havası içinde sadece güzel şeyler düşünüyorum ve nek adar sıkıntım varsa uzaklaşabiliyorum. Vegasta insanlar uyumasınlar diye ekstra oksijen veriyorlar derler odalara, ARa Kafede de müşteriler huzurlu hissetsinler diye kimyasal kullanıyor olabilirler :)

Pinterest'im

Instagram'ım