16 Nisan 2009

Yeniden Başla!


Zayıfla! Huzur bul! Sigarayı bırak! Sportif ol! Kendini doğaya ver! Yeni ortamlara dal! İmajını değiştir! Sanat yap! Güzelleş!

Resim Mudo'nun çok eğlenceli bir reklamından...
Yukarıdaki metin de TimeOut İstanbul'un "İstanbul'da bu hafta!" başlıklı haftalık haberci maiLinden... Şöyle de devam ediyor:

"Koyverdiğiniz göbeğinizi toplamanın, kararttığınız dünyanızı aydınlatmanın vakti geldi. Altın değerinde bir yenilenme rehberi eksiksiz olarak karşınızda. Forma girmenin, toksinlerden kurtulmanın, huzur bulmanın, yeni bir sayfa açmanın, sigarayı bırakmanın, zihninizi boşaltmanın, imaj değiştirmenin, güzelleşmenin, bilmediğiniz sanat dünyalarıyla tanışmanın, sağlıklı uykuya kavuşmanın bedava, ucuz, pahalı, kolay, zor; her yolu burada. Bu sayfaların çıkışını alıp duvarınıza yapıştırmanızda hiçbir sakınca yok..."

Kulağa şahane geLiyor! Bahar değişim için harika bir fısat zaten...

Benim gibi yarın okula / işe giderken bir bayiiden TimeOut kapıp, yapılacakları işaretlemeye mi başlarsınız yoksa uzun zamandır ertelediğiniz "to-do-list"lerinizi bir daha önünüze alıp gözden mi geçirirsiniz biLemem.

Zayıflayın! Huzur bulun! Sigarayı bırakın! Sportif olun! Kendinizi doğaya verin! Yeni ortamlara dalın! İmajınızı değiştirin! Sanat yapın! Güzelleşin! Nasıl isterseniz öyle yapın bunları...

Dip Not: Tabii ki dergiyi alıp, okuyup, deneyip, sevdiklerimle yeniden burada olacağım. : ))

5 yorum:

...RiGoR MoRtiS... dedi ki...

zayıflamak huzur bulmak sigarayı bırakmak tamda ihtiyacım olan ama yapmaya gücümün olmadığı şeyler..genede alıcam timeout'u ;)

zillosh dedi ki...

huzur bulmak & çikolatayı bırakmak & imaj değiştirmek & sanat yapmak da bana acilen lazım! : )

kendimden fena sıkıLdım, bir dergi almakla da olmuyor bunlar aynen dediğin gibi "güç" de lazım ama belki gaza gelirim diye bir umut! : ))

Ayşegül dedi ki...

Çikolatayı bırakma bence, çünkü o çok lazım bişey =)
Post gerçekten harikaydı, resmen içimden "I've got the powerr!" şarkısını söylemeye başladım!
..Ve çok sevdiğim bir filmi hatırlattı bana bu yazın. "Bridget Jones". O da sürekli yapılacaklar listesi hazırlar durur =)

zillosh dedi ki...

çikolata aşkım zaten sabit ama bu kadar çok yersem yazın da pareolarla filan aşk yaşamam gerekecek! : ))

briget jones'a da sonradan çıkan taklitlerine de bayılırım, hepimizin içinde biraz briget jones'luk vadır ne de oLsa : )

Dein Koenig dedi ki...

cool Picture

Pinterest'im

Instagram'ım