26 Nisan 2009

zevk günü!


Hayatın amacı para kazanmak, ev, araba almak, ideal koca bulup evlenmek değildir; pek keyifli seyahatler yapmak, nefis manzaralı yerlerde yemekler yemek, en güzel sohbetler eşliğinde kadehlerinizi tokuşturmak, çekici bulduğunuz adamlarla aşk yaşamak, lezzetli çikolatalar yemek, nefis kahveler şaraplar içmek, harika filmler izleyip kitaplar okumaktır.

Bu mantığım yüzünden hala "çocukça ve amaçsız" olmakla suçlansam da, inatla sizi en azından bir pazar günü "zevk düşkünü" olmaya davet ediyorum. En basitinden, en pratiğinden bir zevk anı için ihtiyacınız olan şeyler: Çilek, çikolata, (bütçenize göre) kahve/şampanya, arkanıza koymalık pofuduk yastıklar, rahat bir yatak, arka fonda lounge müzikler...

yaşasın hedonizm!! : )

5 yorum:

Unknown dedi ki...

pazar ve zevk günü demek..

pazarları çalışan insanları düşünüp böyle özendirici, pazar günkü işi ekmeye teşvik edici yazılardan uzak durmalısınız hanımefendi..

zillosh dedi ki...

kih kih : ))
birileri sinavlara çalışırken seyahat edenlere ne demeLi peki?! : )
ya da birileri adliyelerde sürünürken caddebostan sahilinde keyif yapanlara?! : )

Ayşegül dedi ki...

"çocukça ve amaçsız" diyenlere ben de en az senin kadar karşıyım!
=)

stickman dedi ki...

çilekler hormonlu ha. söyleyim yani. (kedi uzanamadığı çileğe hormonlu der)

zillosh dedi ki...

@ayşegüL:
yuppii! : ) bence blog yazmak da keyfe düşkünlüğün bir belirtisi zaten. Her şeyi iş odaklı beyinle düşünen insanlara göre bu da hiç bir kariyer sağlamadığı + para kazandırmadığı için boşa bir uğraş! ama zevk alıyoruz ve yazıyoruz : )

@stickman:
plastik gibi olanlardan değildi ama bu sefer şansıma. Tipi kadar tadı da vardı : ) niha ha ha -gargamel gülüşü-

Pinterest'im

Instagram'ım