16 Nisan 2009

Kate Moss ile 21 yıL




1988 yılında Calvin Klein reklam kampanyasıyla hayatımıza giren model artık bir ikona!
Giydikleri, yaptıkları, işleri çok konuşuluyor; ama o her zamanki kayıtsız ve ilgisiz pek "cool" havasıyla ortalıkta gezinmeye devam ediyor.

Kokain kullandığı fotoğraflarle belgelendikten sonra, rimmel, h&m ve burberry's ile olan milyon dolarlık sözleşmeleri feshedilse de, üstünden bir kaç ay geçmeden Dior, LV, Roberto Cavalli ve Verace ile yeni sözleşmeler yapmıştı.

Mankenlerin "top" dönemi çok kısa sürüyor olmasına rağmen o 30 küsür yaşlarında bir "anne" olsa da, johnny deep'ten ayrıldığında intihar etmeye kalksa da, kokain kullandığındığını "defileye cıkıyorum, seyahat ediyorum, sevisiyorum; bu kadar boş bir hayat başka neyle doldurulur ki?" şeklinde itiraf etse de, günde 60-80 arası sigara tüttürse de, 1.68 boyuyla hala bir idoL!

Bu hikayenin nasıl başladığına gelirsek,
14 yaşındayken ailesiyle Bahama Adalarına tatile giderken, Storm Ajans'ın sahibi Sarah Doukas'ın dikkatini çekiyor. Kendisine yapılan ilk teklif, The Face'in kapağı için soyunması oluyor. Veee o kapaktan sonra teklifler ardı ardına yağıyor ve Calvin Klein reklam kampanyası da bunlardan biri. Böylece Kate Moss daha 16 yaşında hem markaların sevilen yüzü hem de podyumların vazgeçilmez ismi oluveriyor.







Eksi'den:


ne seksi, ne çekici, ne güzel, ne sevimli...hiçbiri diil..ama aynı zamanda bunların hepsi...sanki bu dünyaya ait diil..zamansız kadın, hiçbiyerin insanı..üzerinde tez yazılasıca! idol, ikon, tek bitane...müthiş.....bu böle gider.
(mini anden, 08.04.2008 07:35 ~ 07:36)






Daha fazla fotoğrafını görmek için tık tık!

Bu şarkının klibinde de görmüştük kendisini...




I Just Dont Know What To Do With Myself - The White Stripes

1 yorum:

Ayşegül dedi ki...

Kate Moss'un fotomodelliğini ben de çok beğeniyorum. Kimseye benzemiyor ve kimse ona benzeyemiyor.

Pinterest'im

Instagram'ım