27 Kasım 2009

VIP yaşam mı?! ıhmms sey su anda kebap detoksundayım! : )


Pek sevdiğim bir adam bana bir güzellik yapmış oldukça boş bir günümü Yıldırım Mayruk defilesi için davetiye yollayarak şenlendirmişti. Defile gözlemlerimi de o gün size aktarmıştım.

Aradan oldukça uzun bir zaman geçti. (En azından benim için oldukça uzun bir zaman... Düşünüyorum da ohooo o defileden beri hayatımda neler neler değişti benim! ) Derken Murat Bey'den bir mesaj aldım. VIP dergisinde fotoğrafımın çıktığını haber veriyordu.


"Derhal dergiyi görmeliyim"e kilitlendim, dergide çıkmak çıkmamak değildi mesele, fotoğrafta nasıl çıktığımdı! Fotoğrafları severim, ama kontrolümden geçmeyen veya içime sinmeyen bir fotoğrafın facebooka konmasına bile tahammülüm yoktur.

Sonra fotoğrafı çeken kişinin adının Zozo Toledo olduğunu ve kendisinin Türkiye'nin ilk paparazisi olduğunu öğrendim. Fotoğraf benim için daha da anlam kazandı. Adamı çok net olarak hatırlıyorum; çünkü benim aslında öğrencilerin arasında beklemem gerekirken, girişte beni iltifatlara boğup fotoğraflarımı çekince kendimi esas konukların arasında buluvermiştim. Kırık bir Türkçe ile konuşan sempatik bir adamdı.

Ve dün fotoğrafım elime geçti! (Fotoğrafı bana ulaştıran Murat Bey'e teşekkürler)

Asıl ironik ve eğlenceli olan ise orada sosyetik isimlerin yanında fotoğrafı olan o hatunun şu anda Adana'da kebaplara yumuluyor ve daha da Doğuya, hatta Güneydoğu'ya gitme planları yapıyor olması... Hayatımdaki bu tezatlıklar beni besliyor, onları seviyorum.



Share/Bookmark

7 yorum:

Dominika dedi ki...

Valla burdan süper görünüyor dergideki fotoğraf :) Woow !!
Kebaplar için de afiyet şeker olsun :)
İyi bayramlar ..

Pell-in dedi ki...

wooouww süpper
fotoğrafta gaayet güzel her zamanki gibi (:

zillosh dedi ki...

@ dominika: çoook tesekkur ederim!! Bugünkü kebaplar da senin için oLsun!!! : ))

@ pell-in: çook teşekkür & bayramın son gunlerinde boooL keyif! : ))

Adsız dedi ki...

Sosyeteye karışmak demek, kendi ülkenin yemek kültüründen uzaklaşmak ve sadece belli bölgelerini kendinden saymak demek midir?

zillosh dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
zillosh dedi ki...

"sosyeteye karısmak" tumuyle sacma bir kavram, hic bir sey yapmayan ve üretmeyen, sadece esiyle veya babası ile varolanlar sürüsü! Ama evet bugun bu matah bir şey sayılmakta ve bu kisilerin neredeyse tamamı İstinye- Nişantaşı- Etiler üçgeni dışında Türkiye'deki her noktadan el ayak çekip toplumu reddetmekteler.

Adsız dedi ki...

beter olsunlar o zaman! :)

Pinterest'im

Instagram'ım