19 Aralık 2009

Anne-kız yılbaşı alışverişinde

Annem İstanbul'a geldiğinde birinci günümüzü mutlaka alışveriş yapmaya ayırırız. Birbirimizin zevkine güveniriz, yakışmayan bir şeyde hiç kibarlık yapmadan yakışmadığını söylererek doğru yönlendirme yapan alışveriş arkadaşları oluruz. İkimiz de yavaş yavaş seçmeyi, saatlerce kabinde onların hepsini tek tek denemeyi ve bir mağazadan diğerine geçmeden kahve molası vermeyi severiz. Bu yüzden genellikle alışverişe yanımda kimse olmadan çıkmama rağmen, annem benim biricik alışveriş partnerimdir.


Bu sabah da beni 8:00'de uyandırdı, "Hadi ortalık kalabalıklaşmadan Mango Outlet'e gidelim" diyerek. Normalde haftasonları öğleden önce kesinlikle yataktan çıkmayan ben, 9'da evden çıkmıştım bile.

Mango indirimi şahaneydi, her şeyin fiyatı gayet uygundu. Mango talanından sonra, sokaktaki simitçiden sıcak ayçekirdekli simit ve krem peynir, Starbucks'tan da filtre kahvelerimizi alıp sokakta keyifli bir kahvaltı yaptık.


Mudo, Deriden, pasajlar derken günü bitirdik, çiçekçilerin önünden geçerken nergislerin mis gibi kokusu bizi esir aldı; ama elimiz kolumuz doluydu, nergissiz kaldık o yüzden.

Fiyatlar hakkında fikir vermesi için Mango ganimetlerim:




Mudo Outlet:
Termos mug ihtiyaçtan, boncuklu fermuarlı çanta 13,5 TL fiyatına karşı koyamamaktan. Birilerine ufak tefek yılbaşı hediyerleri vermek istiyorasanız, Mudo Outlet'e bir göz atın derim. Şık kutulu muglar ve bu boncuklu çantanın defteri, çerçevesi falan filan küçük hediyeler olarak ideal seçenekler.


Bir de çantacı keşfettik Kadıköy'de. En kısa zamanda yeniden gitmeye niyetim olduğu için yerini detaylı olarak tarif ederim. Bütün çantaları harika diyemem; ama biraz karıştırma ile çok uygun fiyatlara çok güzel parçalar almak mümkün. Mesela şu portföy çantayı nakit indirimiyle birlikte 15 TL'ye aldım.

Yaşasın alışveriş yapmak! =))
Yaşasın annemin kredi kartı! =))

Share/Bookmark

7 yorum:

stuven dedi ki...

hepsini iyi günlerde güle güle kullan):

gRanGe dedi ki...

demekki bu zındık alışweriş hastalıgı dönem dönem nüksediyor ve bu dönem o dönemlerden biri..lakin senin ganimet fotoLARına bakıp benimse ganimetcik fotografıma baktıgımda bişi farkettim ve farkettiğim şey hiç hoşuma gitmedi..az paraya düzineyle foto tomarla paraya bi dane foto..
ilave:sakın ola benim duyabileceğim şekilde dişi olmaktan şikayet etme sakınnnnnn..
ilaveye ek:şu annenle tesadüfi karşılaşma hayalim hala war başarmadığım şey diil yapabilirim..ona direk sorucam bak ben yabancı diilim dogru söle bu kadar benzemek için ne kullanıyosunuz diye hem belki sesimi duyar ama cevabı wermesin onu karşılaşıncaya saklasın...
sadece anneye:kardeş oldugunuzu açıklayın artık alev hanım..
her hayatta olması gereken hayat dolu anne kıza bolca sewgi..

Adsız dedi ki...

O siyah elbise yeni aldigim siyah topuklularda cok iyi giderdi. ehm.

Indirim cok iyiymis.

Annen cok tatli ayrica, blogunu takip ediyorum ^.^

Evren - Sahne dedi ki...

Bu fotoğrafların içinde en çok ilgimi çeken nergisler oldu :p

zillosh dedi ki...

@ stuven: coook tesekkur ederim =)

@ grange: neyin hosuna gitmedigini walla da anlamadım! hahah ama annem bu satırları okursa inanılmaz keyifli bir gun gecirir eminim! =))

@ oz-t: indirim kadar guzel bir sey yok bence,mutluluk mutluluk salgılıyor vucudumuz! =) ahh kendisine iletirim pek mutlu oluyor boyle seylere malum pek taze daha buralarda =)

@ evren: ahh su erkekler! =)

elfeyp dedi ki...

Ooff canım inanılmaz Mango çekti :)
Ve maalesef Bodrum'da açılma ihtimali bile yok :((

zillosh dedi ki...

Bodrum'un denizi de burda yooook! =(

Pinterest'im

Instagram'ım