24 Aralık 2009

Aşk = Teoman! =)



Bu otel güzel adını sevdim, orda öyle yerlerime dokun dokunmadığı kimsenin
(...) Sarhoş olsak ya tek vücut olsak ya... Yüksek doz aşk alıp burda mutlu öLsek ya! (...)


MadMan'in bugün izlediğim bölümünde Don şöyle bir laf etti: "Aşkı hiç hissetmemiş olmanızın nedeni, böyle bir şeyin aslında var olmaması. Aşk dediğiniz şey benim gibi adamların çorap satabilmek için icat ettiği bir şey"

İçime su serpildi, "aşk" diye bir hissin var olması ve benim onu bir türlü keşfedemiyor olmam fikri beni çıldırtıyor! İlgi, beğenme, hoşlanma, arzulama tamam bunların hepsiyle defalarca tanıştım; ama aşk?!

Özellikle hiç tanımadığım insanlar bile, beni erkek arkadaşımla cilveleşirken görüp de "Ne kadar aşık, ne güzel bir çiftsiniz." dediklerinde kilitleniyorum. "Yahu benim ilişkimdeki aşkı sen bile görüyorsan, ben niye hissedemiyorum?!" diye sinirleniyorum.

Hele ki bir gece bir mekanda çok şeker bir kız grubunun bir peçetenin üzerine yazıp bana yolladığı bir mektup vardır ki, resmen şaka! "Aşkın varlığına inancımızı yitirdiğimiz bu günlerde, böyle aşık bir çift görmek o kadar iyi geldi ki." diye bir cümle vardı mektupta.

Bence çok ütopik, herkesin peşinden koştuğu ve kimsenin bulamadığı ya da yukarıda saydığım diğer hislerle karıştırdığı bir şey aşk!

Romanlar daha sürükleyici olsun, fotoğraflar ve resimler daha güzel görünsün, şarkılar daha güzel olsun diye yaratılmış bir his... Mesela yukarıdaki fotoğraflara bakınca aşkı görebiliyorum, bazı mektupları okurken aşkı hissedebiliyorum; ama bir ilişki yaşarken ı-ıh!

Teoman'ın tarafından ilişkilere bakmayı seviyorum ben.

Sarhoş olsak ya kimiz unutsak ya. Sarhoş olsak ya tek vücut olsak ya. Yüksek doz aşk alıp burda mutlu ölsek ya... (renkli rüyalar oteli)

Ben de vazgeçip kaybolurum esmer ıslak vücudunda... Acıtıyor güzelliğin farkında mısın? Tenin esmer, ruhun sarışın. Çağırıyorsun günaha sen farkında mısın? (ruhun sarışın)

Çok mutluyum şu anda, ellerim vücudunda umurumda değil artık dünya. Son defaymış gibi kaybederken kendimi en ucuz şaraplarda.... (duş) Hatta Duş'un şu versiyonu da mutlaka dinlenmeli!

Share/Bookmark

3 yorum:

asd dedi ki...

çok hoş olmuş bu yazı ve doğrlk payıda çok çok yüksek. (:

zillosh dedi ki...

tesekkur ederim =)) "oleeey yalnız değilimmmm ooo yeeeea!" diyiverdim =)

asd dedi ki...

km yalnızki :p

Pinterest'im

Instagram'ım