08 Aralık 2008

Mushaboom8 ile işbirliği yapmak istiyorsanız...

Mushaboom8, henüz "blogger"lığın bu kadar moda olmadığı bir dönemde, küçücük bir eve taşınırken, notlarımdan ve yazılarımdan oluşan kağıttan hazinemden vazgeçmek zorunda kaldığımda, "Bu notlarımı online tutayım bari." fikri ile doğmuş bir blog. 

Süper tatlı insanlardan oluşan, belli bir yaş aralığı veya cinsiyet biçiminde gruplanamayacak bir takipçi kitlesi var, günde yaklaşık 1500 misafir ağırlıyor. Bunu da samimiyetine borçlu olduğunu sanıyorum. Çünkü bu blog, hiçbir zaman ticari bir amaç gütmedi. Tam tersine benim asıl mesleğimden (avukatlık) kaçış noktam, soluklanma bölgem oldu. 

Daha havalı bir tasarıma geçmeyi veya "şu gün bu konudan bahsedeyim" gibi bir planlamaya girmeyi inatla reddetmem de bu amatörlüğü ve samimiyeti bozmaktan korktuğum için...

İçimden ne zaman, ne gelirse onu yazıyorum. Her zaman cevap vermeye fırsat bulamasam da, gelen yorumlara ve maillere bayılıyorum, çok mutlu oluyorum. 



Mushaboom8 ile iş birliği yapmak isterseniz o nasıl olacak?

Aldığım iş birliği tekliflerinin artması, bu açıklamayı yapmamı zorunlu kıldı. Para karşılığında veya rica minnet hiçbir basın bülteni veya duyuru Mushaboom8'e yakışmayacağından, böyle bir uygulama yok ve hiç olmayacak. 

Tanıtmak istediğiniz ürünleriniz, oteliniz, yayınlarınız, kursunuz, serginiz, restoranınıza varsa, keşfetmeye bayılan bir insan olarak büyük bir keyifle, gelirim, katılırım, tadarım, okurum, kullanırım. Ve gerçekten ne düşündüğümü paylaşabilirim. 

İstediğiniz dayatılan bir reklam değil, samimi bir paylaşımsa e.sezenturker@gmail.com'dan benimle iletişime geçebilirsiniz.

Keyifle Mushaboom8 ile kalın! :)

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım