06 Aralık 2008

en seksi düğün albümü







Wedding Plus’tan sonra evlenmek de ilgi alanlarım arasına girdiğinden araştırmalarım devam
ediyor. ‘En çılgın ve sıra dışı düğün nasıl yapılır’ın ayrıntıları üzerinde çalışmaktayım.

Mesela o klasik ve nedense hep gelinin de damadın da facia çıktığı stüdyo fotoğrafları yerine, erotik bir evlilik albümü hazırlama modası varmış İngiltere’de. Erotik fotoğrafçılık ödülü almış Petra Joy, stüdyosunda yeni evli çiftleri ağırlayıp nefis albümler hazırlıyormuş. Geleneksel düğün fotoğraflarına alerjisi olanlar için ‘Strawberry Seductress’ (Çilekli Vamp) adlı bir stüdyo kurmuş. Çektiği fotoğraflardan bahsederken, “Hardcore değil, artcore çekiyorum” diyor. Çiftlerin yüzde 95i kadınların isteğiyle geliyor olmasına, erkeklerin başlangıçta biraz endişeli olmalarına açıkçası şaşırdım biraz.

Çekimler şöyle başlıyormuş: Petra Joy, çifte Şampanya veya kahve eşliğinde çikolata ikram ediyormuş. Bunlar tüketilirken çekim konseptleri hakkında fikir yürütülüyormuş. Genellikle üç farklı bakış açısı ve senaryo sunuyormuş, hepsi beğenilirse üçünü de hayata geçiriyorlarmış. Stüdyoda bürünülmek istenen bütün karakterlere uygun kıyafet ve aksesuarlar bulunuyormuş. Sonunda 200 pozdan oluşan bir CD ile Strawberry Seductress ziyareti sona eriyormuş.

Doğum günlerinde, yılbaşlarında sevgililerine güzel bir hediye vermek için tek başına çekim yaptıran kadınlar da oluyormuş.

ayrıntıLı biLgi:
http://www.strawberry-seductress.com/service.asp

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım