29 Aralık 2008

edoardo delille

"1974 yılında İtalya'da, Floransa'da doğdu. Az daha zengin ve ünlü bir avukat olacakken, mezuniyetine bir yıl kala "Ama ben gezmek istiyorum." dedi ve bu tutkusunu fotoğraf tutkusuna ekleyip fotoğrafçılık okumaya karar verdi. 8 yıl önce Milan'a taşındı (ki hala nefret ediyor) moda dergilerine (UomoVogue, Vogue Japan vb.) çekimler yaptı, reklam kampanyalarını fotoğrafladı. Ama "gerçek hayat" fotoğraflarına olan aşkını hiç unutmadı. Takımı Fiorentina, Enduro motorsiklet tutkunu, iyi bir vodka içicisi, takdir gören bir "şef" ve hala Milan'daki evinde, deniz gören bir evin hayalini kuruyor. "

Bu yazıyı okudum ve adama aşık oldum. Bir erkekte hayalini kurabileceğim her şeye sahipti adam. İtalyandı, avukat olmak yerine hayallerinin peşinden gitmeye cesaret etmişti, motorsiklet tutkunuydu, seyahat etmeyi seviyordu, sanatıyla yaşıyordu ve yemek pişiriyordu!! Vodka kısmına ve yaşına bakınca başka yetenekleri konusunda aklımda bir soru işareti oluşmuş olsa da, "Kimmiş bu adam?!" diye araştırmaya başladım hemen.

Kendi fotoğrafına malesef ulaşamadım, facebook'tan ekleyeceğim en sonunda o olacak (yaşasın facebook! ) ; ama onun çektiği fotoğrafların hepsi birbirinden şahane!

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım