11 Ocak 2010

Vee "chucha butik" açıLmıştır!



2010'da hayatımı sadeleştirme kararlarımdan kıyafetlerimin de nasibini alması gerektiğine kadar verip, kullanmadığım eşyaları satabileceğim yeni bir blog yumurtlayıvermiştim. Böylelikle Anadolu Yakası'ndaki ferah ferah evimden, yeniden Avrupa Yakası'nda kutu gibi bir eve taşınma planlarım için de şart olan ayıklamayı da yerine getirmiş olacaktım.

Derken bu blogu ilk keşfedenlerden olan Sinem de Facebook'tan mesaj uçurup, "Ne güzel bir fikir ya bu! Bende de var öyle bir sürü kıyafet chuchacımm" diyince iş bir anda daha da keyifleniverdi benim açımdan. Kendisi ile work&travel dönemlerimizde birlikte yaşayıp, birlikte çalışıp, birlikte gezip, birlikte seyahat etmişliğimiz var. Dünyanın dört bir köşesindeki çılgın alışveriş seansları ortak noktalarımızdan sadece bir tanesi. Hatta San Francisco'da alışverişe dalıp beş kuruşsuz kalıp New York faslını ekmek zorunda kalmak gibi maceralarımız da var.

Alışveriş çılgınlığımızın hangi boyutlara ulaştığını bir kare ile anlatabilirim sanırım:


Birlikte plan makinesine dönüşmelerimiz artık bir klasik. Online ortamda ise ilk projemiz bu: Chucha Boutique. Şu anda içeriğinde sadece birkaç parça şey var; ama yakın gelecekte ufak çapta bir patlama gerçekleşecek. İyisi mi siz şimdiden takibe alın, pek uygun fiyata şahane parçalardan mahrum kaLmayın:

Yukarıdaki resme tıklarsanız, otomatik olarak bloga yönlenirsiniz. =)

Share/Bookmark

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım