31 Ocak 2010

Bu aralar...

(you can't change everything by nerdynotdirty)


2010'un ilk ayını devirdik.

Bu 30 gün boyunca bazen kendime aşık oldum, bazen de kendimi aynada baka baka azarladım. Hayatımda aynı anda bir sürü şey var: AGM, YoungGuns, hukuk fakültesi ve yazdığım yazılar (T24,entertainbul, bloglar vs.).

Diğer yandan arkadaşlarımdan, gezip tozmaktan, şerefeler eşliğinde yapılan pek tatlı sohbetlerden de vazgeçemiyorum. Manikürsüz, saçlarım şekilsiz, makyajsız gezmeyi de kendime yediremiyorum. Haliyle bir şeyler hep eksik kalıyor. AGM toplantılarına iki hafta üst üste katılamadığımda, yazıp yollamam gereken yazıları yazmaya fırsat bulamadığım için hatırlatıcı mail geldiğinde, Uğur Hoca YoungGuns'a daha çok zaman ayırmamız gerektiğini vurguladığında kendime çok kızıyorum.


Tam tersine bütün yoğun bir şekilde time plan hazırlayıp çıkışta kız arkadaşlarımla buluşup gece eve geldiğimde köşe yazımı yazıp, gecenin bir yarısı saçıma dip boyası yapıp da ertesi sabah ajansa gidip iş başı yapmayı becerdiğimde kendimle aşk tazeliyorum.

Bu arada korkunç bir trafiğe takılıp köprüye girmek için 3,5 saat beklemem gerektiğinde, kitap okuyabileceğim bir ışık veya i-podumda şarj yoksa, üstüne bir de yağmurdan ıslanıp sırılsıklam olmuşsam domuzlaşıyorum. Bütün bunların yanında ruhuma harika gelen şeyler de oluyor. Özellikle kız arkadaşlarım, ilişkiler ve aşk meşk hakkındaki bütün önyargılarımı yıkan "aşkım" ve bu hafta bir "çıtır çerez"den aldığım muhteşem hediye örneğin.

Harika hediyemden, yeni keşfettiğim mekanlardan, Asmalımescit'e açılan Tekel Biraevi'nden, Kayra Şarap Akademisi'ne yaptığım ziyaretten en kısa zamanda uzun uzun bahsedeceğim. Ajansta işler çok yoğun, bir de12 Şubat'ta tek ders sınavım var!!

!f film festivali biletleri satışa çıktı, Fashion Week başladı, kayak sezonu açıldı, gidilecek görülecek yapılacak pek çok var. Fırsat bulabiliyorsanız kaçırmayın derim =)

Bu arada "AGM gibisinden bir şeyler söylüyorsun arada, link paylaşıyorsun, toplantı fotoğrafı koyuyorsun da hala anlamadım ben bu AGM ne iş?" diyen varsa web sitemiz yayında, kurumsal web sitemizin de hazırlık aşamaları sürüyor.

Aşağıdaki resme tık tık:



Bir de en son PR toplantısından bir kare, hepimiz yorgunluktan bitmiş haldeyiz görüldüğü üzere:


Neyse ki sahlep var, yoksa kışlar hiç çekilmezdi! =)

1 yorum:

zillosh dedi ki...

amaç? diye soranlara cevap :))

Bu aralar blogumu ihmal etme sebebimin yan gelip yatmak olmadığını açıklamak + AGM sitesinin açılışını müjdelemek! =)

Pinterest'im

Instagram'ım