26 Ekim 2009

Etkinlik fotoğrafı dediğin böyle oLur işte!!




"Haftanın en az beş gecesi dışarıdasın, alkol tüketiyorsun, her delikten çıkıyorsun da hayatında ilk defa partiye gitmiş gibi neden Erasmus Party'den bahsedip duruyorsun?" diyorsanız haklısınız. O kadar güzel miydi diye sorarsanız, tren garında olması ilginçti ama bunun dışında abartılacak bir yanı yoktu. Şimdiye kadar gittiğim en eğlenceli ve en sıradışı parti hala ve hala Yunanistan'da bir adada herkesin eski Yunan'dan ışınlanmış gibi çarşafları elbise gibi bağlayıp gittiği, daha önce şurada bahsettiğim parti.

Hatta ben Erasmus Welcome Party'den oldukça erken tüyüp Taksim'e gittim. Ama benim çalıştığım bir yerin düzenlemiş olması, önceki ve sonraki basın bültenleri için zaman harcıyor olmam, parti bitmiş olsa da hala aklımın ve zamanımın bir kısmını işgal etmesine neden oluyor. Haliyle blogta da bahsediyorum.

Bu gece partiye ilişkin fotoğrafların tamamına ulaştım. Franz von Bodelschwingh tarafından çekilmiş fotoğrafların hepsi birbirinden şahane. Resmen aşık oLdum!




Bunlardan sonra partiden erken tüyerek bu karelerde olmaktan mahrum kalan bizlerin çekmiş olduğu fotoğraflar çok ezik kaldı. Olsun bizim de şapkamız vardı işte, hıh!* : )





Share/Bookmark

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım