08 Haziran 2010

♥ Listem

Bu yağmurlu havada İstanbul'da olup yazı özleyenlerin içini cızzz ettirecek bir klip. O havuzdan, bronz tenden ve havuzda yüzenden ben de istiyorum! İstemeyen de yok biliyorum :)


Telepopmusik - Breathe from astute_class_submarine on Vimeo.

bu gün;

♥ Mango:

%50 indirime girmiş, meraklısına duyurulur. Bugün adliye stajımı da başlatınca, (Evet başlattım, benimsemiş olduğum iki kişilik hayalin gerçek olabilmesi için önce benim o kadına dönüşmem gerekiyor çünkü. Önce ben bir "Tamam oldum ben." diyeyim, sonra o kareye oturacak adamın derdine düşerim.) artık dolabımda biraz da ciddi kıyafetler olması gerektiğine karar verdim. Yavaş yavaş oturur yeni bir tarz biliyorum, pat diye olmaz böyle işler. Ceketlerle başladım bakalım!


♥ Türk Kahvesi

Bu aralar Nescafe kesmiyor beni, Türk Kahvesi'ne merak saldım. Bir de Grotesk diye bir kitap okumaya başladım. O kadar kayıp hayatları anlatıyor ki, okudukça hayatımdaki her şeye şükrediyorum.

♥ Yeni Supersmooth Djarum


Renkli Rüyalar Oteli'ne gittiğimiz akşam tesadüfen keşfetmiştim Djarum'un bu versiyonunu, bayıldım. Hem beni mentollü Djarum mu alsam karanfilli mi diye düşünmekten kurtardı, hem de içimi gerçekten çok daha hafif.

♥ Bana dünden beri birbirinden tatlı mesajlar atan herkes

"Okurken benim bile gözlerim doldu. " diyenleriniz, "Ya off o değil de Fransız adamı kaçırmasaydın bari"nin derdine düşenleriniz, "Sinirlerimi bozdun, tam da hep hayal ettiğimiz gibi bir ilişkinin olabileceğine beni inandırmışken bütün hayallerimi yıktın." diye sitem edenleriniz, şımartanlarınız, saniyesinde çöpçatanlık faaliyetlerine girişenleriniz, çocukken ödevimi yaptığımda / sınavdan iyi not aldığımda uyguladıkları ödül sistemini bu sefer bambaşka bir sebeple hayata geçiren annem ve babam öpüyorum hepinizi. Bu konu hakkında yazmamaya söz verdim; Tutmayınca tutmuyor işte!

Ama bir mesaj vardı ki... "Sadece bir soru: Neden onu özleyeceğini sanıyorsun? Bu soruyu sor kendine sonra bi daha düşünme üstune... Ama etrafinda olan gelişen olaylari sesizzce ve sabırla izle...Evren sana işaretlerle cevap verecek, cevap her neyse severek saril ona cunku sonu sana mutluluk getirecek.. Sen artik yepyeni bir misyona akıyorsun."

Çok başka bir açıdan bakmamı sağladı, yazın bunu bir kenara, lazım olduğunda okursunuz. Resmen içinizde ne kadar tortu varsa vakumluyor bu düşünce tarzı. Uzun zamandır hiçbir konuya tutkuyla ilgi duymamıştım; ama Kabala bunlardan biri olacak gibime geliyor.

3 yorum:

pitchydark dedi ki...

Sezen internet bağlantımdan da, laptoptan da şüphe etmeye başladım artık. Maillerim gelmedi mi sana kitap hakkında.

Mailler sana ulaştıysa da sıkboğaz etmek istemiyorum ama cuma İstanbuldaki son günüm, ailemin yanına gidicem. Senden en kısa sürede cevap bekliyorum.

Işıl dedi ki...

ceket güzelmişte etek için ciddi demek biraz zor sanki:) şaka bi yana çok yakışmış

zillosh dedi ki...

haha evet etek boyumun da uzaması lazım ama yavaş yavaş o da olacak diye umuyorum :)) teşekkür ederim ayrıca, kocaman sevgiler :)

Pinterest'im

Instagram'ım