31 Temmuz 2009

Hayatımın olmazsa olmazlarından biri: Kahve!


Çok düşünceli çok efkarlı gibi çıkmışım fotoğrafta; ama alakası yok. Sadece daha afyonum patlamamış o saatlerde. Ayılma çabaları içindeyim...

Kahve benim için gerçekten bir bağımlılık. Yoksa huysuzlaşıyorum ve başım ağrıyor . Resmen insan özler gibi kahve özlüyorum.




İstiyorum ki herkes kahve sevsin, kahve ve tatlı kombinasyonu görünce dünyayı unutsun! Benim mutlu keyif sofralarımdan herkesin olsun.

Bir de yeni bir likör keşfettim: Mozart. Bence tadı Baileysten bile güzel. Kahveye çok ama çok yakışıyor!* =)



Kahvenin selülit yaptığına da tamamen muhalefetim. Hatun kişiler yiyorlar börekleri, yiyorlar her öğünde bir koca beyaz ekmeği, hayatlarında spor yapmıyorlar, bacaklarının nefes almasına izin vermeyecek darlıkta jeanleri giyip duruyorlar, sonra da popolarında ve bacaklarındaki portakal görüntüsünden içtikleri kahveyi sorumlu tutuyorlar. Yok canım! Ben sevgili kahveme iftira attırmam!!

Bir kere bazı vücutlar daha yatkın oluyor bunu kabullenmek lazım. Beslenmenin etkisi inkar edilemez; ama içtiğiniz kahveye de bütün suçu atmayın.

Ben şu anda mide rahatsızlığım yüzünden kahve yasaklısı olmama rağmen, günde 3 fincan içiyorum. Hiç içmediğim halim bu yani. Sınav dönemlerimde 100gr.lık kahve paketini çok çok 10günde bitiriyorum. Eğer selülitin en büyük sebebi içilen kahveler olsaydı, bu kadar çok tüketime benim selülit kraliçesi olmam gerekirdi!


Kahveyi de akladım sabah sabah! =) Gönül rahatlığı ile bir fincan daha içebilirim!

6 yorum:

isa dedi ki...

kahve ve tatlı güzel ikili yada çikolata ve kahve die daha özele inebiliriz :) lakin ilk resimde kahve içerken nie okadar ciddisin kahve sıcakmıydı :) seni güler yüzlü gormeye alışıgız ona göre :)

zillosh dedi ki...

kahve sıcak olsun zaten de sanırım orada uykulu ve huysuzcayım o yuzden =))

TrexxxXx dedi ki...

benden sonra... : (((88

asjkdhasjkdhasjkd tamam tamam sustum (vega şarkısı)

zillosh dedi ki...

- susma!
- bana emir verme!
- -emirsiz- susma!
- (haha iyiymis,susmiim bari... aaa feysbuku yok olmus) bokcuk!
- tamam tamam sustum!
- ?!?!??!?!??!?! bi budweiser sise lutfen!

Bugra dedi ki...

Sabah olacak.. Hafif serin.. Yava$ça mutfağa gideceksin gözlerini tam açamadan. Çok sevdiğin bir bardağında olmalı pek tabii.. O bardağın içine bol miktarda Nescafe Gold*.. Bardağa giren ilk birkaç damla suda kokusu yayılacak etrafa.. Biraz da reklamlarda ki gibi duman çıkacak. Üstünde olu$an köpükleri bir$eylere benzetmeye çalı$acaksın, bulutlarla oynadığın gibi.. :)

Bir yudum alacaksın.. Arkasından bir tane daha.

Ölümsüzlük iksiri gibi :)

Oh, afiyet olsun o zaman :))

zillosh dedi ki...

offf işte budur!! ne güzel anlatmışsın, bayıLdım bayıLdım! koku & duman & ilk yudum ve zevkkk!

jacobs'un kokusunu daha çok seviyorum, daha baskın ama nescafe gold lezzet olarak bi tane! ne olursa olsun bir sonraki "ölümsüzlük iksiri"nde kuLaklarını çınlatırım =)

Pinterest'im

Instagram'ım