28 Temmuz 2009

kısadan hisse bir sürü şey! =)


#1: Issız Adam'ı fazla popüler olduğu için izlemeyi uzun bir süre reddetmiştim, daha yeni izledim. Anneannemi günlerce durup durup "Issızmış hıh, boktan adam, bok adam!" diye söylettiren adama ben hiçbir antipati beslemedim. Hatta adamı kendime oldukça da yakın buldum.


Ben bir adamla birlikteyken adam bir ay içinde evime neredeyse yerleşip, annemle samimileşip, bana evlilik imaları yapmaya başlasa, isterse George Clooney görüntülü Carlos Slim - aa yoksa biLmiyor musunuz, artık en zengin adam Bill Gates değil- olsun panik yapıp kaçarım.

Ayrıca her şeyiyle yeni nesil aşkı anlatmasına rağmen, bir aylık süre içinde birbirleri için bu kadar "vazgeçilmez" olmalarını ben anlayamadım. "Şapşal mısınız, silkelenip bir kendinize geLin" diye bağırmak istedim ikisine de...

Güzel film, ama abartmaya gerek yok.



#2: Ben de artık friendfeed'teyim. Picassa, Blogger, Twitter, Facebook filan bütün aksiyonları tek bir yerde toplayıp, tek bir siteden takip edebiliyorsunuz. Şık bir uygulama. Şuradan benim feed'ime göz atabilirsiniz.

Not: Keşfettiren Zekai'ye buradan pek çok teşekkür!

#3: Adımı taşıyan bir romen şarkısı buLdum =p "Mahallenin güzeli Sezen"



#4: Bazen playlistlerinizden ve radyo kanalınızdan sıkıyorsanız ve electronic müzikten hoşlanıyorsanız: http://citysounds.fm/'e bir göz atın derim. Şehirlere göre parçalar var. Benim tarzım değil şarkılar o yüzden pek sevişmedim; ama fikir olarak pek tuttum.

Not: Tolga'nın feed'inden araktır.

#5: Kartvizit'in en modern versiyonu:
card.ly

#6: Çeşitli yerlerde yayınlanan yazılarımın kaybolup gitmesine içim elvermedi. Ne de olsa onlar bu post.lardan çok daha emek ve zaman ile yazılan yazılar. Çok güzel template'li yepyeni bir blog daha açtım. Yayınlanmış, denememsi yazılarımın tamamını BURADA topluyorum.

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım