24 Temmuz 2009

Süper ötesi kampanya! =)


Bu akşam bir pirzolacıya gittik, hayatımda yediğim en lezzetli et ve salataları yedim; ama o post.u hazırlamam zor şimdi. Ne yerini tarif edebilirim, ne de adını hatırlıyorum, elimde sadece ağız sulandıran fotoğraflar var onlar da gece gece yarardan çok zarar olur!
Eve geldiğimden beri uçak bileti satın alıyorum, şaka gibi Pegasus'un kış kampanyası: 25 Ekim -27 Mart arasına ilişkin aldığınız biletler 19,99TL! Gidiş dönüşler 31TL gibi bir fiyata geliyor. Kaç tane bilet aldığımdan bile emin değilim. Anneme, kendime, babama...
3o küsür TL nedir ki yahu, bir akşam yemeği parasına gidiş-dönüş bileti demektir bu! Ziyaret edilecek kimseniz yoksa bile sabah atlayın gidin, akşam geri dönün bir şehir görmüş gezmiş olun.
Özellikle de Kasım ayının sonunun Kurban Bayramı olduğunu da hatırlatayım. En bilet bulunmayan ve biletlerin en pahalı olduğu bayram dönemine iki kişi gidiş dönüş 64TL'ye bilet almış olduğum için midemdeki pirzolalarla birlikte çok mutluyum! =))
Kaçırmayın derim, ama bana da bilet bırakın daha gidilecek şu anda aklıma gelmeyen istikametler bulabilirim =p

5 yorum:

Pilli-Cadi dedi ki...

ahahahaha alisveriskolik olani duydum da bilekkolik hic duymamistim zilloshcuk cok güldüm ya:D:D
hos valla
ne biliim ben hic ihtiyacim disinda bilet almadigim icin garipsedim:)
ama güzel bisi
ben bilet alirken babam ödedigi icin, kredi kartim da olmadigi icin ona bagimli kaldigim icin ucustan iki gün önce filan aliriz. almanya'dan buraya 500 euroya geldigimi biliyorum. icim az yanmazdi. yazik günah o kadar paraya tatile cikarsin

keske biz de alabilsek önceden biletlerimizi, ama yokkk babama laf anlatamam ki ben illa iki üc gün önceden alinir o bilet.

havalimanlarina da genelde ucustan 45 dakika önce gidilir. islem salterindeki görevli tam kapatiyordur ki salteri yetisiriz, bi de azar yerim bi güzel:D
biz böyle bir yasanti icindeyiz yani:D
o yüzden hem garipsedim hem imrendim:)

zillosh dedi ki...

haha cadıcım babalar öyleler, erkeninde söylersen de "bakarızzz" cevabını alıp oturursun =)

ama ben "gitme" takıntılı bir insan olduğum için ve sık sık gittiğim için bu gidişlere doğru düzgün bütçeler ayıramıyorum. O yüzden de ucuz bilet konusunda fena sayılmam artık.100TL'ye amsterdam'a gitmişliğim bile var. =)) Yeşil pasaportum olsa ve vize derdim olmasa 30euroLuk biletlerle tek günlük Avrupa kaçamakları yapmaya bile kalkabilirim =))

500euro evet son dakika bileti fiyatı oluyor; ama herhalde baba zaten bunu göze alıyor, gönlünü ferah tut ödeyen sen değilsin : ))

Adsız dedi ki...

sen bitirmezsen biletleri ben de bi bakarim gelince ^.

Olmadi gunu birligine seninle bir guneye inip yuzer, biseyler yiyip-icip doneriz istanbula ^.^

zillosh dedi ki...

haha süper!
"gitmek" ve "yeni" içerikli hiçbir şeye hayır demem ki ben =))

ayrıca gerçekten bu taraflara geLdiğinde haber uçur bana, garip benzerliklere sahip oluşu kahve eşlikli keşfetmek çok eğlenceli olurmuş gibime geliyor =)

zillosh dedi ki...

haha süper!
"gitmek" ve "yeni" içerikli hiçbir şeye hayır demem ki ben =))

ayrıca gerçekten bu taraflara geLdiğinde haber uçur bana, garip benzerliklere sahip oluşu kahve eşlikli keşfetmek çok eğlenceli olurmuş gibime geliyor =)

Pinterest'im

Instagram'ım