24 Haziran 2009

bir sürü işe yarar şey...

Bu aralar ders çalışmak için devamlı evde olduğum için ve ders çalışmaktan daha çok dergi & gazete & internet yumulması yaşadığım için uçandan kaçandan haberim oluyor. Günde 10 tane post iLe yetişilemez & oku oku bitmez bir bloga dönüştürmek de istemiyorum burayı. O yüzden kısa kısa çok şeyden bahsedeceğim.



# 1: Doors Group davetiyle üye olduğum, kişiye özel onun ilgi alanlarına uygun olarak havadis maili yollayan bir site var: Brandlive. Benzerlerinden çok daha kaliteli, kesinlikle laubali değil ve dolu dolu içerikli. Daha önce havadis maili yollayan üyeliklerden bahseden yazımda, Brandlive'dan bahsetmeme sebebim, kurum daveti gerektirmesi, öyle hadi üye olayım ben de demenin yetmemesiydi. Ama yoğun istek üzerine, sınırlı sayıda kullanıcıya üyelik imkanı açmışlar şimdi. Bence kaçırmayın, doğrudan buraya bir uğrayıp kaydolun.


# 2: Çırağan barbekü gecelerine başlamış. Parasını nereye harcayacağını şaşırıp, en uyduruk çantası Vespa fiyatında olanlardan kesinlikle değilim; ama arada sırada kendimi şımartmayı seviyorum. Üstelik diğer yerlerdeki limitsiz alkol etkinliklerine kıyasla ve sadece günlük havuz faslı 250 euro olan Çırağan için gayet verilebilir bir fiyat: 145TL. KDV ve limitsiz yerli şarap, bira, anlaşmalı rakı markaları, meşrubatlar, çay, kahve dahil üstelik.





# 3: Adrenalin tatiller diye bir mail ve video dolanıyor ortalıkta. Mail haline buradan, video haline buradan ulaşabilirsiniz. 2 ve 3 numaraları zaten yaptım, diğerleri de direk ölüme davetiye yemez yapamam. Ama bu yukarıda resimleri olan Japonya'daki New Beach acayip ilgimi çekti. Japonlar ne kadar enteresan insanlar yahu, her seye bir çözüm buluyorlar.

#4: Teknolojik konulardan çok anlamadığımı itiraf ediyorum. Babaanne gibi değilim neyse de, kurdu da değilim. Geç keşfediyorum, geç adapte oluyorum. Mesela diğer maillerimi google mailime yönlendirebileceğimi ve yine diğer mail oturumlarımı hiç açmadan google hesabımdan hotmail ve ymail mailimden mail yollayabileceğimi yeni keşfettim. "Eee günaydınn!" diyenleri böyle güzel şeyleri benimle paylaşmaya davet ediyor, benden beter olup hala böyle bi mucizeden yararlanmayanlara da şiddetle şuradan konuyu incelemelerini tavsiye ediyorum.



#5: Sertab'ın "Bu böyle"si gerçekten güzel şarkı. Dinledikçe dinleyesi geliyor insanın.

#6: Buraya kadar okuduysanız, seviyorum sizi! =)




2 yorum:

CraZy_boy_17 dedi ki...

tatli mevzusunda 2. tamam ama 3. tatil planlarımı değiştirecek kadar harika.

o salıncak gibi olan şeye de bindin mi?

zillosh dedi ki...

biz o otelde kalıyorduk zaten en ucuz otellerden biri o: stratosphere! ve gunduzleri hava o kadar sıcak ki kendini kumara kaptırmamışsan yapılabilecek tek sey o roller-coester'lar veya yakınlardaki outletleri talan etmek : )

ola ki gerçekten planlar değişir ve Las Vegas yolları tutulursa mutlaka LA- Six Flags'e uğranıp X2, Tatsu, Deja-vu üçlüsüne binmeli, "dive devil" yapmalı! Adrenalin bombası!! nasıl çekti canım!!

Pinterest'im

Instagram'ım