08 Haziran 2009

pisi misin nesin ama ben seni yerim


Ben ciddi anlamda kediye bayılır bir insanım. Kedi sevmeyenleri de hiç anlamam. Nankörmüş. Hayır efendim, sadece yılışık değiller...

Cihangir'de yaşadığım sürece penceremin önünde beslediğim bir tekir kedim vardı, bir tane evde beslediğim İran kedim... (kendisini hemen yukardaki pop-art resimde kucağımda görüyorsunuz)

Kedilerin inanılmaz şekilde ruh halinden anladıklarına inanırım. Salonun baş köşesindeki koltuktan poposunu asla kaldırmayan "tarçın", ben gergin bir telefon konuşması yaptığım anda zıplayıp yanıma gelir, patileriyle bacaklarıma masaj yapmaya başlardı.

Artık beslediğim bir sokak kedim de, evde bir prensesim de yok; ama resmen kedi çekiyor canım. Kedi sevmeseniz bile bayılacağınız bir sürü foto... Kedi özlemiş olmamın şerefine! : )



3 yorum:

Blood.Roses. dedi ki...

yok yok nankör diil kediler bence.. en azından benimki gayet yılışık :D

kuntil dedi ki...

kedilerin ne kadar da cici şeyler olduğuna dair yorumlarına katılmakla birlikte, öte yandan sırnaşık olmamaları hakkında söylediklerine yüzde 1 milyor katılmıyorum. "kedi gibi sırnaşmak" var en nihayetinde.

Ayrıca "sırnaşık değil" diyemeyeceğimiz ama "az sırnaşık" diye addedebileceğimiz siyam kedilerini tenzih ediyorum. 495834 tane kedi baktım, siyam kedileri kadar kendi halinde/gamsız kedi görmedim arkadaş :p

zillosh dedi ki...

hahah acaba sokak kedileri benim topuklu ayakkabılarımdan filan mı korkup sırnaşmıyorlar bana? (:

Pinterest'im

Instagram'ım