15 Haziran 2009

Facebook kullanıcı adınızı aldınız mı?


Facebook'u yeni youtube olarak görenler de, hala oradan kız/adam tavlamaya çalışanlar da var biliyorum; ama ben iletişiminin %50sinden fazlasını facebook üzerinden yapan biriyim.

Bir yere gidilecek, herkesi arayıp tek tek kaçta nerde buluşulur planı yapmak yerine facebook'tan bir mesaj uçuruveriyorum, herkes fikrini söylüyor; pek şahane! Facebook hayatıma girdiğinden beri hiç kimsenin doğum gününü de unutmuyorum hem... Düzenli gittiğim mekanlardaki etkinliklerden haberdar oluyorum, gerçekten izlenesi olan bütün videolar ayağıma geliyor, uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımın nerede ne yaptığını ileti ve fotoğraflardan takip edebildiğim için görüşmediğimizde put kesilip susan tiplere dönüşmüyoruz, sanki arada da hep görüşmüşüz gibi oluyor ve dünyanın dört bir yanındaki arkadaşlarımla daimi iletişim hali sağlıyor... Yani ben facebook'u gayet işlevsel bulup, düzenli kullananlardanım.

Şimdi bir de "kullanıcı adı" uygulamasına geçilmiş. www.facebook.com'dan sonra bir dolu harf rakam sembol çıkıyordu ya; artık aynen bloglar gibi: www.facebook.com/(kullanıcıadı) şekline dönmüş. Ben ziLLosh'u kaptırmadan aldım, siz de sona ve dona kalanlardan olmamak için hadi hemen şurdan harekete geçin!




Fast & Loud Featuring Juliette Oz - Stéphane Pompougnac

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım