30 Haziran 2009

yaratıcısın... yaratıcılar...


Bugün artık bu kadarına dayanamayıp iki final sınavımı birden ektim. Yarınki -şimdilik son- sınavımdan sonra yeniden biricik misyonum olan "keşfetme"ye başlayacağım. Filmler, kitaplar, mekanlar, etkinliklerle dolu post.lar gelecek. Ama bugünlük yine sağda solda görüp bayıldıklarımdan oluşan bir post... Bol şans dileyin bana n'olur en fazla dört tane bütünleme sınavı kaldırabilir bu bünye çünkü! =)


# Homo Erasmus! Gerçekten de doğru. Benim tek vodkayla sarhoş olan arkadaşımın bile Erasmus dönemlerinden sonra şişe devirir hale gelmesi başka nasıl açıklanabilir ki? Erasmus demek parti demek parti demek alkol demek! Buyrun homo sapiens'in homo erasmus evrimi:

Çarpıcı bir tepki! Türkiye'de yapmaya kalksan, üzerine sürdükleri yetmezmiş gibi "Senin de sahibin olayım anam!" diye laf atarlar o da ayrı mesele.

Güzel kafa yaratıcılığı tetikler mi sorusunun cevabı:
Hiç asansörlerde onlarca tuşa bakıp da iyi de hangisi bizim girdiğimiz yere çıkıyor, hangisi lobi, hangisi garaj diye kafanızın karıştığı olmadı mı? Azerbaycan'da olayı çözmüşler: Hayata çıkış!

Tekirdağ "Rakı"m tabelasının evrimi:

Yaratıcılık gördükçe, denedikçe, düşündükçe gelişen bir şey midir; yoksa yaratıcı mı doğulur?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

harika ^.^ ozellikle asansor olayina cok guldum.. blogunu uzun zamandir takip etmeme ragmen yorum yapmamistim(usengeclik) ama paylasimlarini begeniyle izliyorum.

zillosh dedi ki...

heeey cok tesekkur ederim pek mutlu oLdum! =) çok iyi de anlıyorum, çünkü ben de sessiz ve tepiksiz bir taipciyim neredeyse her zaman =)

keyifli bir gün olsun
sevgiler...

Pinterest'im

Instagram'ım