06 Haziran 2009

makarna.makara.mama


Fikrimühim'den bana gelen 2. ürün Selva Makarna oldu. Kocaman bir kutuda gelen bir çok çeşidin yanında "makarnanın tarifini değiştirdik" başlıklı bir de tarif kitabı var. Gerçekten de Türk mutfağı ile makarnayı birleştiren daha önce tatmadığım tarifler var içinde, daha enerjik olduğum bir gün onlardan da deneyip, güzel olanlarını paylaşırım.

Bu seferlik makarna soslarına ön yargıma rağmen, lezzetiyle buzdolabımın eksilmezi olmuş, Barilla Napolitana ile yaptım. İstanbul'da pek çok restoranın yaptığı sostan çok daha lezzetli üstelik benim gibi bazen çok tembel olanlar için de inanılmaz pratik bir çözüm. Tavaya koyup ısıtıyorsunuz ve makarnanıza ekliyorsunuz; bitti!!

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım